Nevşehir'de korona virüs alarmı!

Nevşehir'de Çinli bir turist yüksek ateş nedeniyle hastaneye başvurdu. Hastanede tam anlamı ile alarm verilirken kan alınan turistin tahlil sonuçları bekleniyor. Bu arada Nevşehir Sağlık İl Müdürü Rahim Ünlübay, "İlimizde korona virüs taşıyan bir hasta bulunmamaktadır" açıklamasında bulundu.

Nevşehir’in Kapadokya ilçesine tatile gelen Çinli bir turist, yüksek ateş nedeniyle Nevşehir Devlet Hastanesi’ne gitti.

Çinli turistin hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenilirken, kan tahlili sonuçlarının beklendiği bildirildi. 

Çinli turistin hastalanmasına ilişki bir açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Rahim Ünlübay, “İlimizde korona virüs taşıyan bir hasta bulunmamaktadır. İlimizin turizm ili olması hasebiyle gerekli her türlü önlemler planlanmıştır” diye konuştu. 

Önceki gün de Konya'da yine Çinli bir turist 'korona virüsü' olabileceği şüphesi ile hastaneye başvurmuştu. Hastanede hazırlanan özel odada karantinaya alın Çinli turistin tahlilleri sonucu doktorlar vertigo (baş dönmesi, denge hissi kaybı) teşhisi konulduğunu açıklamıştı.Konya Valiliği de hastanın tanıyla ilgili tedavilerinin devam ettiğini duyurmuştu.

 

Nevşehir'de korona virüs alarmı! ile ilgili etiketler Nevşehir Çin Korona korona virüsü çinli turist
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.