FETÖ’CÜ ÜNAL TATAR DESTEK İÇİN İSRAİL’DE! ÜNAL TATAR KİMDİR?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, İsrail - Filistin savaşının 26. gününde yaşanan gelişmelerini, Netanyahu - FETÖ işbirliğini, mülteci kampını vuran İsrail'in canlı yayında kan donduran itirafını, Dilan ve Engin Polat'ın gözaltına alınmasını masaya yatırdı.

İSRAİL GAZZE’NİN EN BÜYÜK MÜLTECİ KAMPI OLAN CİBALİYE’Yİ BOMBALADI

Bozkurt, ''Bombalar atılınca kraterler oluşmuş. Tahrip gücü çok yüksek. Bir tanesi bile yüzlerce kişiyi öldürürken, bombadan 6 tane atılmış.

''ÜNAL TATAR KUMPASLARIN ALT YAPISINI OLUŞTURAN İSİMLERDEN BİRİDİR''

Ünal Tatar kumpasların alt yapısını oluşturan isimlerden biridir. Tatar, FETÖ'nün kumpaslar sürecinde son derece kritik kurguların yapılması açısından uygun yer olan TÜBİTAK'ta görev alıyordu. Tatar, mahkemelerde FETÖ'nün kumpas belgelerini incelemek için atanılan bilirkişi raporunu veren ekibin başındaki isimdir. Tatar, kozmik odadaki gizli bilgileri Gülen'e, dolaylı yoldan da CIA'ya gönderen kişidir. Tatar vatan hainidir. Tatar ABD'de okullarda rahatça iş bulabiliyor. NSA'nın ulusal siber güvenlik müfredatında yer alan bir dersi verdi. ABD tarafından İsrail'in hava savunmasını güçlendirmek için bölgeye gönderildi. Bir anlamda İsrail'in insan katliamlarına katkı sunuyor.

''ESAS PLAN GAZZE’Yİ SİNA’YA SÜRMEKTİR. HEDEFTE TÜRKİYE VAR'

Esas plan Gazze’yi sina’ya sürmek. Uzun vadede Gazze'yi temizledikten sonra, Sina karışacak bölgede olaylar çıkacak. Sina'da demografik yapı ve örgütler üzerinden operasyonlar yapılmaya başlayacak. Mısır ordusunun gücü azalacak, çok zayıflayacak. Mısır ordusunun zayıflaması halinde İsrail ordusu güvenlik gerekçesiyle oraya girecek. Dört aşamalı bir plan söz konusu. İlerleyen safhalarının sonunda da hedefte Türkiye var. Gazze'nin vurulması Suudi Arabistan ve Mısır tarafından alttan alta destekleniyor olabilir.'' sözlerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

FETÖ’CÜ ÜNAL TATAR DESTEK İÇİN İSRAİL’DE! ÜNAL TATAR KİMDİR? ile ilgili etiketler İsrail FETÖ Filistin Gazze Dilan Polat Engin Polat Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.