Nergis Kumbasar kızının cesur karelerini işte böyle savundu!

Oyuncu Nergis Kumbasar, önceki gün Mehmet Ali Erbil ile evliliğinden olan kızı Yasmin'le beraber Akmerkez’deydi.

Oyuncu Nergis Kumbasar, önceki gün Mehmet Ali Erbil ile evliliğinden olan kızı Yasmin'le beraber Akmerkez’deydi. Gazetecilerin kapıda olduğunu öğrenince direkt otoparka kaçan Yasmin’nin yanından ayrılan Nergis Kumbasar, ayaküstü kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

Kızının makyajsız olduğu için görüntü vermemek adına gittiğini belirten Kumbasar, aynı zamanda kızının oyunculuğa adım atmasından dolayı mutluluk duyduğunu söyledi. Kumbasar, "Yönetmeni ve oyuncular çok beğendi. Zaten eğitim de aldı. İnşallah gerisi gelir" dedi.

728xauto_1

Kızının Instagram'daki cesur pozlarıyla ilgili ise ünlü oyuncu, "Çocuklarımız var, üçünü de her konuda destekliyoruz. İyi kalpli olsunlar, faydalı olsunlar etraflarına. Önemli olan o. Artık kim paylaşmıyor ki?" ifadelerini kullandı. Mehmet Ali Erbil ve kendisinin boşandıktan sonra nasıl dost kaldıkları sorulunca Kumbasar, "Bu işin sırrı insanların dostça ayrılmaları. Birbirlerinin kalbini kırmamaları. Sorumluluklarını sahiplenmeleridir. Burada iki tarafın da doğru olması gerekir" şeklinde konuştu.

Nergis Kumbasar kızının cesur karelerini işte böyle savundu! ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Nergis Kumbasar Instagram oyuncu yasmin erbil dünyanın en güzel kokusu 2
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.