Filmin galasına Yasmin Erbil'in 'mini'si damga vurdu!

Başrollerini Rıza Kocaoğlu ile Bestemsu Özdemir'in paylaştığı 'dünyanın En Güzel Kokusu 2'nin galası dün akşam yapıldı.

Bestemsu Özdemir, geceye oyuncu sevgilisi Can Yaman ile katıldı.

Özdemir, derin göğüs ve bacak dekolteli elbisesiyle tüm bakışları üzerinde topladı.

59fa9f100f254426ecf9e591

Mehmet Ali Erbil’in Nergis Kumbasar’dan olan kızı Yasmin Erbil de “Dünyanın En Güzel Kokusu 2” filmiyle oyunculuğa adım attı.

59fa9f180f254426ecf9e59f

Yasmin, ilk filminin galasına Raşit Bağzıbağlı imzalı mini bir elbiseyle katıldı.

59fa9f180f254426ecf9e597

FİLMİN KONUSU

Hakan ve Derya köklü arkadaşlıklarının ardından birbirlerine aşık olmuş, masalsı bir aşk yaşamışlardır. Aşklarının meyvesi bir de bebekleri olmuştur. Ancak hayat Derya'yı zamansızca Hakan'ın ve bebeğinin yanından almıştır. Derya'nın ölümünün ardından yıkılan Hakan bir türlü toparlayamaz. Arkadaşlarının da yardımıyla kızı Elif Zeyno için hayata tutunmaya çalışır. Bir gün tesadüf eseri güçlü bir kadın olan Canan ile tanışır. Yavaş yavaş Hakan'ın hayatına giren Canan, Hakan'ı tekrar hayata döndürebilecek midir?

dunyanin-enguzelkokusu

"Dünyanın En Güzel Kokusu filminin devam filmi olan yapımın yönetmenliğini bir kez daha Mustafa Uğur Yağcıoğlu üstleniyor. Rıza Kocaoğlu ve Tuba Ünsal'ın başrolünde oynadığı filmde ayrıca Bestemsu Özdemir, Ege Aydan, Burak Altay, Esra Ruşan gibi isimler yer alıyor.

Filmin galasına Yasmin Erbil'in 'mini'si damga vurdu! ile ilgili etiketler Can Yaman Sinema yasmin erbil raşit bağzıbağlı dünyanın en güzel kokusu 2 gala yeni film vizyon
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.