Nerelerde sokağa çıkma yasağı ilan edildi?

Nerelerde sokağa çıkma yasağı ilan edildi? Çin'in Vuhan kentinde görülen ve tüm dünyaya yayılan koronavirüsün Türkiye'de de görülmesi sağlık önemlerini artırdı. Birçok kişi hangi ülke ve şehirlerde sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini merakla arama motorlarından araştırmaya devam ediyor. Peki, Nerelerde sokağa çıkma yasağı ilan edildi? Detaylar haberimizde...

Nerelerde sokağa çıkma yasağı ilan edildi? Koronavirüs salgının dünya genelini etkisi altına alması ile devletler sağlık önemlerini artırmaya devam ediyor. Koronavirüsün yayıldığı ülkelerde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Çoğu kişi sokağa çıkma yasağının hangi şehir ve ülkelerde ilan edildiğini merak ediyor. Peki, Nerelerde sokağa çıkma yasağı ilan edildi? Detaylar haberimizde...

insanlat ile ilgili görsel sonucu

NERELERDE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLDİ?

Corona virüsü salgını sonrası en çok merak edilen konulardan biri sokağa çıkma yasağı oldu. Başta corona virüsünün başladığı Çin olmak üzere İran, İtalya ve İspanya’dan sokağa çıkma yasağı haberleri peş peşe geldi.

İstifa eden ancak yeni başbakanın henüz belirlenememesi nedeniyle görevi sürdüren Başbakan Adil Abdulmehdi başkanlığında toplanan Koronavirüsle Mücadele Ağı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Kovid-19'a karşı alınan önlemler çerçevesinde Bağdat’ta 17-23 Mart tarihlerinde sokağa çıkma yasağı ilan edildiği belirtildi.

Bağdat Valiliği, Kovid-19 nedeniyle resmi kurumların salıdan perşembeye kadar kapalı olacağını açıklamıştı.

Alınan önlemler kapsamında, Kerkük, Salahaddin ve Kerbela'da da yarından itibaren üç gün sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş, il sınırları da ziyaretçilere kapatılmıştı.

 

 

Nerelerde sokağa çıkma yasağı ilan edildi? ile ilgili etiketler Türkiye 2020 Virüs sokak sokağa çıkma yasağı
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.