Neler Oluyor Hayatta Hakan Ural neden yok? Kanal D'den ayrıldı mı?

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programının sunucularından Hakan Ural neden yok sorusuna yanıt aranıyor. Programı yakından takip eden izleyenler Hakan Ural Kanal D’den ayrıldı mı?

Kanal D ekranlarının sevilen programı Neler Oluyor Hayatta’nın sunucularından biri olan Hakan Ural’ı göremeyenler son sağlık durumu hakkında bilgi sahibi olmak için araştırmalarına başladılar. Hakan Ural son olarak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında her geçen gün sağlık durumunun daha da zorlaştığını söylerken program partneri Nur Tuğba Namlı ise son detayları izleyenlere aktardı.

Hakan Ural’ın Sağlık Durumu Nasıl?

Nur Tuğba Namlı Hakan Ural’ın sağlık durumu ile ilgili “Hakan çok iyi, sağlığı yerinde. Hastane odasından bizi izliyor.” ifadelerine yer verdi.

Hakan Ural Neden Hastanede?

Hakan Ural Neler Oluyor Hayatta programından ayrılmadı. Rahatsızlığı bulunan Hakan Ural’ın koronavirüse yakalandığı ve iyileşme sürecinin hemen ardından programa geri döneceği kaydedildi.

Neler Oluyor Hayatta Hakan Ural neden yok? Kanal D'den ayrıldı mı?

Neler Oluyor Hayatta programının sunucularından olan Hakan Ural, Instagram üzerinden yaptığı açıklamasında, "Sevgili arkadaşlar rahatsızlığım nedeniyle bir kaç gün sizlerden ayrı kalacağım sanırım ciddi soğuk almışım program devam ediyor @nurtugbaalgul ve destek olacak dostumuzu eminim yalnız bırakmazsınız ilk fırsatta buluşmak üzere selam sevgi saygılar" ifadelerine yer verdi.

Hakan Ural'ın paylaşımının altına çok sayıda ''Geçmiş olsun'' ve ''Acil şifalar diliyorum'' yorumları yapıldı.

 

Neler Oluyor Hayatta Hakan Ural neden yok? Kanal D'den ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Hakan Ural neler oluyor hayatta sağlık durumu magazin haberleri
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.