Neler Oluyor Hayatta Hakan Ural neden yok?

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında bu sabah Hakan Ural yer almadı. İzleyenlerde sevilen isimlerden Hakan Ural’ın programda neden yer almadığını merak etmeye başladı.

Hafta içi her gün saat 09.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında Hakan Ural’ı göremeyenler son durumu merak etti. Nur Tuğba Namlı'nın sunumuyla izleyenler tarafından ilgiyle takip edilen program başlangıcında bir açıklama geldi.

Hakan Ural Neden Yok?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programının sunucularından Hakan Ural’ın gribal enfeksiyona yakalandığı söylendi. Ural’ın 1-2 gün daha dinleneceği ve 16 Ocak Pazartesi günü Neler Oluyor Hayatta programında yer almasının beklendiği kaydedildi.

Neler Oluyor Hayatta

Ural daha öncesinde de geçirdiği rahatsızlıklardan dolayı birkaç defa Neler Oluyor Hayatta programında yer alamamıştı.

Neler Oluyor Hayatta Hakan Ural neden yok? ile ilgili etiketler Neler Oluyor Hayatta Hakan Ural
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.