Negredo'nun attığı gol, gol mü ofsayt mı? İşte gerçek...

Fenerbahçe ile Beşiktaş maçının 61. dakikasında büyük bir kırılma yaşandı. Negredo'nun bu dakikada Kameni'nin koruduğu ağlara bıraktığı top gol olarak değerlendirilmedi. Yardımcı hakem Cem Satman tarafından ofsayt gerekçesi ile iptal edildi. BeIN Sports pierosu gerçeği ortaya çıkardı. Negredo, kaleye en yakın Fenerbahçeliden 77. santimetre gerideydi. Yani gol ofsayt değildi...

Fenerbahçe ile Beşiktaş maçının 61. dakikasında kırılma anlarından biri yaşandı. Ryan Babel'in kafa pası sonrasında meşin yuvarlağı Fenerbahçe ağlarına gönderen Negredo'nun golü yan hakem Cem Satman tarafından "ofsayt" gerekçesiyle iptal edildi.

BeIN Sports'un pierosunda gerçek ortaya çıktı. Alvaro Negredo'nun en yakın savunma oyuncusundan 77 santimetre geride olduğu kaydedildi.

Negredo'nun ofsaytta olmadığı yönünde itirazlarda bulunan Beşiktaşlı futbolcular, Ali Palabıyık ve Cem Satman ikilisinin kararını değiştiremedi. Negredo'nun iptal edilen golünden sonra Beşiktaşlı taraftarlar da hakem Ali Palabıyık ve Cem Satman ikilisine büyük bir tepki gösterdi.

negredo_gol_piero

Negredo'nun attığı gol, gol mü ofsayt mı? İşte gerçek... ile ilgili etiketler gol Fenerbahçe Beşiktaş negredo ofsayt
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.