Nedim Şener'den FETÖ'cülerin 15 Temmuz provokasyonuna balıklama atlayan Berna Laçin'e tepki! Hayatındaki en büyük hatan...

Nedim Şener, FETÖ'cülerin 15 Temmuz'u sulandıran paylaşımlarını yayarak provokasyon yapan Berna Laçin'e tepki gösterdi. Şener, "Hayatındaki en büyük hatan, darbe 'film' deyip FETÖ’cülere direnenlere 'evinizden çıkmayın' korkaklığını göstermen, 5 yıl sonra bir FETÖ yalanına aparat olmandır" dedi.

Berna Laçin 15 Temmuz darbe girişimindeki mazisini unutup FETÖ'cülere arka çıktı. Hürriyet gazetesi yazarı ve Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı canlı yayın, sosyal medyada tekrar gündem oldu.

BERNA LAÇİN BALIKLAMA ATLADI

Oyuncu Berna Laçin FETÖ'cülerin yoğun olarak paylaştığı iddialara balıklama atladı. Cevheri Güven'in iddialarının olduğu twiti paylaşan Berna Laçin "Bunu araştıracak gazeteci dostlardan haber bekliyoruz" diye yazdı. 

NEDİM ŞENER'DEN BERNA LAÇİN'E TEPKİ

Sosyal medyadan Berna Laçin'e tepki yağarken, gazeteci Nedim Şener devreye girdi. "Hayatındaki en büyük hatan, darbe 'film' deyip FETÖ’cülere direnenlere 'evinizden çıkmayın' korkaklığını göstermen, 5 yıl sonra bir FETÖ yalanına aparat olmandır.  diyen Nedin Şener, Berna Laçin'e şunları yazdı:

FETÖ’cüler şarkıcı Demet Akalın’ı da, “sarma yapan kadınları tutukluyorlar” diye trollemeyi başarmıştı. Asıl Berna Laçin'i uyaracak bir dostu yok mu? Zira FETÖ’cülerin 5 yıl önceki yalanını yeni zannedip paylaşıyor.

 

BERNA LAÇİN'İN 15 TEMMUZ'DA ATTIĞI TWEET

Nedim Şener FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimininde Berna Laçin'in attığı 'rezil' twiti de bir kez daha herkesin dikkatine sununca ortalık karıştı.

Berna Laçin, 15 Temmuz darbesinde Azerbaycan'daydı. Darbe gerçekleşirken oradan twit atan Berna Laçin , sokağa çıkanları evlerine dönmeye çağırmış ve yukarda görseli olan skandal twiti atmıştı. Darbe gerçekleşirken oradan twit atan Berna Laçin , sokağa çıkanları evlerine dönmeye çağırmış ve yukarda görseli olan skandal twiti atmıştı. Nedim Şener o twiti şu sözlerle hatırlattı:

15 Temmuz gecesi, darbenin “film” olduğunu anlayan, millet FETÖ’cülere direnirken, “evinizde oturun” diyen “zeka küpünün”; 5 yıl önce gerçeği yazılmış bir FETÖ yalanını, sadece “soru sordum” numarası ile paylaşmasını ancak aptal yerine koyduğu takipçileri yer belki, millet değil

BERNA LAÇİN ÇARK ETTİ

15 Temmuz mazisi ortaya serilince Berna Laçin anında çark edip Nedim Şener'e şu mesajı attı:

Bir soru sordum sadece, bir gazeteci ve MİT ilişkisi ile ilgili habere neden bir cevap ya da açıklama yerine bu panik atak? O halde zamanında @nedimsener2010 serbest bırakılsın diye yazdıklarım daha marjinal gelmiştir, bir haberin ne olduğunu sormak.

Bu hatırlatma üzerine Nedim Şener de "Hayatında belki de en doğru şeylerden birisi, benim serbest kalmam için yazdığındır çünkü ben masumdum. Hayatındaki en büyük hatan, darbe “film” deyip FETÖ’cülere direnenlere “evinizden çıkmayın”korkaklığını göstermen, 5 yıl sonra bir FETÖ yalanına aparat olmandır @bernalacin35" karşılığını verdi.

 

Nedim Şener'den FETÖ'cülerin 15 Temmuz provokasyonuna balıklama atlayan Berna Laçin'e tepki! Hayatındaki en büyük hatan... ile ilgili etiketler Berna Laçin Nedim Şener Hande Fırat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.