'Kazakistan'daki olayların bir parçası da FETÖ'cüler. Küreselci aktörlerinin makyajları artık aktı!'

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına programının yeni bölümünde, Kazakistan'daki protestoların perde arkasını, FETÖ firarisi Emre Uslu'nun skandal açıklamasını, Erol Mütercimler ile Nedim Şener arasındaki polemiği ve Türk savunma sanayiinde geçmişten günümüze uygulanan ambargoları masaya yatırdı.

"ABD'NİN BAŞLATTIĞI, RUSYA'NIN OYUNU GÖRÜP MÜDAHALE ETTİĞİ BİR PAYLAŞIM KAVGASINI GÖRÜYORUZ"

Nedim Şener, "Bugün yaşanan olaylar aslında emperyalist etki savaşlarının bir yansıması. Bu genel paylaşım savaşlarında Çin ve Rusya bu aktörlerden biri. ABD ürettiği virüsleri oraya nüfuz ettirdi. Daha önce de benzer olaylar yaşandı. Bir takım iş insanı kılıklı etki ajanları bunları yönetti, finanse etti. ABD, Batı'yı ve NATO'yu bu konu için çağırıyor. ABD'nin başlattığı, Rusya'nın oyunu görüp müdahale ettiği bir paylaşım kavgasını görüyoruz. Türkiye son yılların belki de en realist dış politikasını izledi. ABD tarafından Suriye'ye müdahale edildik. ABD bu tezgahı  bize tekrar Afganistan meselesinde kurdu. FETÖ'nün olduğu yerde hastalığı bekleyeceksiniz. Kazakistan'daki olayların bir parçası da bu. Rusya meclisinde bir parlamenter bunu açıkça söyledi. Maskeyle oyun oynama döneminin sonuna geliyoruz. Küreselcilerin kullandığı aktörler, onlara sağladığı makyaj artık aktı. Gelecekte foncuların deşifre olduğunu göreceğiz." sözlerini kullandı.

"TEK KİŞİLİK BİR ÖRGÜT OLMADIĞI, İÇERİDEN BİGİ SIZDIRILDIĞI VE DİĞER TARAFTA NETWORKÜN OLDUĞU BİR YAPI İDDİA EDİLİYOR"

Mete Yarar, "Bu kansızlar Türk Baharı ifadesini de kullandılar. Bu kadar kanı bozuk birisi anca bu kadar Türk düşmanı olabilir. Tek kişilik bir örgüt olmadığı, içeriden bilgi sızdırıldığı ve diğer tarafta bir networkün olduğu bir yapı iddia ediliyor. 1911'den beri taktikler hap aynı, Irak'taki tekniğin aynısını kullanıyorlar. Kafaya çuval geçirme olayı da ilk Vietnam'da başladı." dedi.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

'Kazakistan'daki olayların bir parçası da FETÖ'cüler. Küreselci aktörlerinin makyajları artık aktı!' ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener Memleket Aşkına

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.