"Akit TV o kişiyi yayına çıkarıyorsa FETÖ'nün propagandasını yapıyor demektir!"

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde, FETÖ'cü Gültekin Bibar'ın Fethullah Gülen'e doğum günü mesajını, Akit TV’deki skandal yayında Abdurrahim Karslı'nın “FETÖ diye bir örgüt yoktur” sözlerini, CHP’li Jale Nur Süllü'nün mağdur diye ziyaret ettiği kişinin kripto FETÖ’cü çıkmasını ve FETÖ'nün gizli sivil yöneticisi doktor Savaş Ekmekçi'nin yakalanmasını masaya yatırdı.

"O FOTOĞRAF BİATIN VE TAPINMANIN RESMİDİR. 'KALP SPAZMI GEÇİREN GÜLEN ÖLMEDİ, YAŞIYOR' MESAJIDIR BU!"

Nedim Şener, "Geçenlerde Gülen'in öldüğüne dair paylaşımlar yapıldı. Birileri 'Allah uzun ömürler versin' falan diye paylaşımlar yapmaya başladı. Gelen bilgi yanlış değilse Gülen 10 Kasım'da kalp spazmı geçirmiş, o fotoğrafta ona yakın Gültekin Bibar tarafıdan 11 Kasım'da paylaştı 'Rabbimizi seninle tanıdık, efendimizi seninle sevdik...' mesajını. Gülen'in doğum tarihi 10 KasIm değil. FETÖ Atatürk'ü Deccal olarak görüyor, Mehdi'yi de 11 Kasım günü doğan Gülen olarak adlediyorlar. Atatürk ölünce doğan kurtarıcı Mehdi olarak akıllarına sokmuşlar. Bibar'ın paylaştığı bu fotoğraf, biatın ve tapınmanın resmidir bu. 'Kalp spazmı geçiren Gülen ölmedi, yaşıyor' mesajıdır bu.

"AKİT TV BUNU ÇIKARIYORSA PROPAGANDASI İÇİN ÇIKARMIŞTIR!"

Abdurrahim Karslı'nın FETÖ ile iltisakını bilmeyen var mı? Akit TV o kişiyi yayına çıkarıyorsa FETÖ'nün propagandasını yapıyor demektir. Bu kişiyi konuşturamazsın ancak sorgulayabilirsin. Memleketi ne hale getirdiler. Herkes bir şeylerin hazırlığını yapıyor. FETÖ mücadelesi bu kişilerle girilecek polemik değil. O kişiyle o yayına katılıyorsa bunu yaşarsın. Bu kanal bunu çıkarıyorsa propagandası için çıkarmıştır.

"CHP'LİLER BİR GÜN OLSUN ASKERİ ÖĞRENCİLERE SAHİP ÇIKTI MI?"

Askeri öğrenciler 16 bin tane, 16 Temmuz'da ihraç edilmişler, mağdurmuş... CHP milletvekili Eskişehir'de Jale Nur Süllü o öğrenciyle yan yana poz verdi. Bir de kitap basmış. Onun kim olduğunu göstereceğim. O askeri öğrencinin de kim olduğunu biliyorum, o CHP'linin de ne yaptığını biliyorum. Kılıçdaroğlu oturup KHK'lıları öne sürüyor. Bu FETÖ'üler 7 bin çocuğu şok mangalarıyla ulusalcı, Atatürkçü olduğu, kendilerinde olmadığı için işkence yapıp gönderdiler. CHP'liler bir gün olsun askeri öğrencilere sahip çıktılar mı? FETÖ'cü CHP FETÖ'cü askeri öğrencilere sahip çıkıyor. CHP'li milletvekiline sorun, 7 bin vatan evladına şok mangalarıyla ihraç edilmiş, FETÖ'cüler tarafından işkenceyle atılmış, üstüne bir de tazminat ödetilmiş çocukların hakkını bir gün aradılar mı? Bunlar 16 bin tane FETÖ'cü dediği askeri okullardan atılanların hepsi iyi okullara yerleştirdiler, tek kuruş tazminat ödemediler." ifadelerini kullandı.

"7 BİN ÖĞRENCİYE YAPILAN İŞKENCE VE ÖDETİLMİŞ TAZMİNATLA İLGİLİ GERİYE DÖNÜK BİR İŞLEM YAPILMADI!"

Mete Yarar, "Bu kelimeleri bu kadar ayan ve beyan televizyonda bahsetmeleri çok ilginç. Harp Okulu'ndan atıldığında atıldığın sınıftan başlamıyorsun. Tekrar üniversite sınavına girmen gerekiyor. Bu öğrencilere yapılan kıyaklardan biri, hangi sınıftan ayrıldılarsa o sınıftan okullara sokuldu. Bu 7 bin öğrenciye yapılan işkence ve üstüne üstün tazminat verdiler ve hala bunlarla ilgili geriye dönük bir işlem yapılamadı. Paranın geri iadesi yapılmadı. Yazık değil mi, bu çocukların hiç hakları yok muydu? Hiçbirisi de mücadelesinden vazgeçmedi, devlete küsmedi." dedi.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

"Akit TV o kişiyi yayına çıkarıyorsa FETÖ'nün propagandasını yapıyor demektir!" ile ilgili etiketler Nedim Şener Mete Yarar Akit TV abdürrahim karslı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.