NBA'de yılın takımları belli oldu

NBA’de normal sezonun tamamlanmasının ardından yılın en iyi üç takımı belli oldu. Normal sezonda en iyi performans gösteren 15 oyuncu, yapılan oylama ile pozisyonlara göre üç ilk 5’e dağıldı ve All-NBA unvanını kazandı. Normal sezonun en iyi ilk 5’ine Giannis Antetokounmpo, Jayson Tatum, Joel Embiid, Shai Gilgeous-Alexander ve Luka Doncic seçildi.

Giannis Antetokounmpo, 100 birinci takım oyunun hepsini alarak seçilen tek basketbolcu oldu. Jayson Tatum 92, Joel Embiid 87, Shai Gilgeous-Alexander 63, Luka Doncic ise 60 birinci takım oyu aldı.

NBA'de yılın takımları belli oldu

İkinci 5'te Golden State Warriors'tan Stephen Curry, Cleveland Cavaliers'tan Donovan Mitchell, Boston Celtics'ten Jaylen Brown, Miami Heat'ten Jimmy Butler ve Denver Nuggets'tan Nikola Jokic yer aldı.

NBA'de yılın takımları belli oldu - Resim : 2

Üçüncü 5'e girerek All-NBA unvanını alan oyuncular ise Portland Trail Blazers'tan Damian Lillard, Los Angeles Lakers'tan Lebron James, New York Knicks'ten Julius Randle ve Sacramento Kings'ten De'Aaron Fox ile Domantas Sabonis oldu.

NBA'de yılın takımları belli oldu - Resim : 3

NBA'de yılın takımları belli oldu ile ilgili etiketler NBA
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.