NBA'de playoff heyecanı: Suns ve Cleveland durumu eşitledi!

NBA'de playoff heyecanı sürüyor. Bu sabaha karşı oynanan karşılaşmalarda Phoenix Suns, Los Angeles Clippers'ı mağlup ederek seriye 1-1''lik eşitlik getirdi. Cleveland ise New York karşısında durumu 1-1 yaptı. İşte gecenin sonuçları.

NBA'de playoff heyecanı bugün oynanan 3 maçla devam etti.

SUNS SERİYİ EŞİTLEDİ

Batı konferansı favorilerinden gösterilen Phoenix Suns, ilk maçta sürpriz bir şekilde yenildiği Clippers'a karşı ikinci maçta seriyi 1-1'e getirmeyi başardı. Phoenix'in 123-109 kazandığı karşılaşmada Devin Booker 38 sayı 9 asist, Kevin Durant ise 25 sayı ile oynadı. Clippers'ta ise Kawhi Leonard'ın 31 sayılık performansı galibiyete yetmedi.

CLEVELAND İKİNCİ MAÇI KAZANDI

New York Knicks'i 107-90 deviren Cedi Osman'ın takımı Cleveland Cavaliers, seride durumu 1-1-1 yaptı. Temsilcimiz Cedi Osman'ın 5 sayı 6 ribaund ile mücadele ettiği maçta Cleveland'ın ve maçın en skorer ismi 32 sayı ile Darius Garland oldu.

BOSTON ÇOK RAHAT

Doğu konferansı favorilerinden Boston Celtics, Atlanta Hakws'ı 119-106 mağlup etti ve seride 2-0 öne geçti. Boston'da Tatum 29, White ise 26 sayıyla galibiyette önemli rol oynadı. Atlanta'da ise Trae Young 24, Dejounte Murray 29 sayıyla maçı tamamladı.

NBA'de playoff heyecanı: Suns ve Cleveland durumu eşitledi! ile ilgili etiketler NBA Basketbol