NBA'de dev 3'lü takas gerçekleşti: Porzingis Boston'a Smart Memphis'e!

Boston Celtics , Washington Wizards ve Memphis Grizzlies 3'lü bir takasa imza attı. Boston Celtics Kristaps Porzingis'i kadrosuna kadarken, Marcus Smart, Memphis Grizzlies'in yolunu tuttu. Tyus Jones, Danilo Gallinari, Mike Muscala ise Washington Wizards'a gitti.

NBA'de gün içerisinde çok konuşulan üçlü takas sonunda resmiyet kazandı. Daha önce Los Angeles Clippers ve Marcus Morris'in içinde bulunduğu bir takas konuşuluyordu fakat bu takas gerçekleşmedi. Yeni takas Memphis, Boston ve Washington arasında sonuca ulaştı.

PORZİNGİS BOSTON'A, SMART MEMPHİS'E

Gerçekleşen 3 takımlı büyük takas son haliyle şu şekilde sonuçlandı:

Celtics'in aldıkları: Kristaps Porzingis, 2023 ve 2024 1. tur hakkı
Wizards'ın aldıkları: Tyus Jones, Danilo Gallinari, Mike Muscala, 2023 35. sıra
Grizzlies'in aldıkları: Marcus Smart

BREADLEY BEAL SONRASI YENİDEN YAPILANMA

Washington Wizards, Bredley Beal'ın Suns'a takaslanması ve Kyle Kuzma'nın serbest kalacak olmasıyla sonrası yeniden yapılanma kararı alarak Porzingis'i de elinden çıkarmış oldu.

Memphis ise Ja Morant'in cezası sebebiyle guard pozisyonuna tecrübeli bir isim arıyordu. Bunu Marcus Smart ile dolduracak.

Celtics, Marcus Smart gibi önemli bir savunmacıyı kaybetse de eğer sağlık sorunları yaşamazsa Porzingis gibi önemli bir hücum tehdidini kadrosuna eklemiş oldu.

NBA'de dev 3'lü takas gerçekleşti: Porzingis Boston'a Smart Memphis'e! ile ilgili etiketler NBA Memphis Grizzlies Washington Wizards Boston Celtics
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.