NBA final gecesine bu görüntüler damga vurdu! / VİDEO

NBA final serisinde Golden State Warriors, sahasında oynadığı Cleveland Cavaliers maçını 129-120 kazanarak seride durumu 4-1'e getirdi ve şampiyon oldu. Şampiyonluğun ardından sosyal medyada capsler ve videolar patladı.

Basketbolun en prestijli ligi olan NBA'in şampiyonu dün gece belli oldu. Final serisinde Golden State, Cleveland Cavalivers karşısında durumu 3-1'e getirmişti. Dün gece oynanan serinin beşinci maçında kıran kırana mücadele eden iki takımdan gülen taraf Warriors oldu. Seride durumu 4-1'e getiren Golden State, NBA şampiyonluğunu ilan etti.

EN İYİSİ KEVİN DURANT

NBA tarihinin önemli maçlarından biri olan Golden State Warriors-Cleveland Cavaliers maçı büyük heyecana sahne oldu. 129-120 biten maçı kazanarak şampiyonluğunu ilan eden Warriors'un yıldızı Kevin Durant final serisinin en iyisi seçildi.

SOSYAL MEDYADAN BÜYÜK İLGİ

Dünyada bütün basketbolseverlerin yakından takip ettiği final sonrası sosyal medyada bir çok caps ve video paylaşıldı. Son iki yılın finalistleri arasındaki çekişme üst düzeydeydi. Bu çekişmenin taraftarlar arasındaki boyutu ise sosyal medyada oldu. Şampiyon olan Golden State Warriors taraftarları şampiyonluğu sosyal medyada yaptığı caps ve videolarla doyasıya kutladı.

NBA final gecesine bu görüntüler damga vurdu! / VİDEO ile ilgili etiketler NBA video final gecesi caps
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.