NBA All-Star'da smaç yarışmasını Obi Toppin kazandı... İşte o smaçlar

2022 NBA All-Star Hafta Sonu etkinliklerinin en çok merak edilen bölümü olan smaç yarışmasına Obi Toppin damga vurdu. Geçen yıl finalde kaybeden 23 yaşında New York Knicks forveti, birbirinden güzel smaçlarıyla geceye damgasını vurdu. İlk turda 44, ikinci turda 46 puan toplayan Obi Toppin, Juan Toscano-Anderson'la kaldığı final turunda ise 69 puan elde ederek smaç yarışmasını kazandı. İşte o smaçlar...

NBA All-Star 2022 organizasyonunun 2. gününde düzenlenen smaç yarışmasını, New York Knicks'ten Obi Toppin kazandı.

ABD'nin Cleveland kentinde düzenlenen 2022 NBA All-Star Hafta Sonu'na, smaç, üç sayı ve Taco Bell Yetenekleri yarışmalarıyla devam edildi.

Smaç yarışmasında, Cole Anthony (Orlando Magic), Juan Toscano-Anderson (Golden State Warriors), Obi Toppin (New York Knicks) ve Jalen Green (Houston Rockets) mücadele etti.

İlk turda 44, ikinci turda 46 puan toplayan Obi Toppin, Juan Toscano-Anderson'la kaldığı final turunda ise 69 puan elde ederek smaç yarışmasını kazandı.

2021'deki yarışmada finale kalmasına rağmen Portland Trail Blazerslı Anfernee Simons'a kaybeden 23 yaşındaki oyuncu, NBA'deki ikinci sezonunda kupaya uzanmayı başardı.

NBA All-Star'da smaç yarışmasını Obi Toppin kazandı... İşte o smaçlar

 

NBA All-Star'da smaç yarışmasını Obi Toppin kazandı... İşte o smaçlar ile ilgili etiketler New York Knicks NBA Obi Toppin NBA All-Star Smaç Yarışması
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.