Beşiktaş taraftarı Nazlı Canyurt'a ateş püskürdü

beIN Sport spikeri Nazlı Canyurt'un dün oynanan Fatih Karagümrük-Galatasaray maçının ardından yapılan programda, Fatih Terim'e gösterilen kırmızı kartı eleştirirken verdiği Sergen Yalçın örneği tepki çekti.

beIN Sport spikeri Nazlı Canyurt'un Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'dan bahsederken "x hoca" demesinin yankıları sürüyor. Sosyal medyada pek çok Beşiktaş taraftarının tepkisini çeken bu söylem nedeniye güzel sunucu Çarşı'yla karşı karşıya kaldı.

Beşiktaş'ın ünlü taraftar grubu sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda  "Beşiktaş'ımıza yapılan itibar suikasti..." ifadesini kullandı. Çarşı, "Josef De Souza hesabını askıya aldırmakla başlayan tutumunuz akabinde Teknik Direktörümüz Ali Rıza Sergen Yalçın’a yönelik itibarsızlaştırma metotlarına başvurmanıza asla sessiz kalmayacağımızı bilin" dedi.

Nazlı Canyurt, "Şimdi Fatih Hoca'nın faulü verilmemiş, bir kriz var 1-0 da mağlup. Orada bir şey söyledi, yani bunu şuradaki hakeme (orta hakeme) söylemek gerekir mi? Bir önceki maçta hakemi 90 dakika sahada boğmuş boğmuş X hoca (Sergen Yalçın'dan bahsediyor). Bu dengeli bir karar mı?" ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş taraftarı Nazlı Canyurt'a ateş püskürdü - Resim : 2

Beşiktaş taraftarı Nazlı Canyurt'a ateş püskürdü ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Ahmet Nur Çebi Nazlı Canyurt

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.