Ahmet Nur Çebi: Sergen Yalçın 200 tane beIN SPORTS eder

Ahmet Nur Çebi: "Hocamız hakkında yayıncı kuruluşta 'X teknik direktör' diye bahseden kişiyi kınıyorum. beIN SPORTS da bu kişilere uyarıda bulunmalı. Kimse, Beşiktaş'ın hocasına X diyemez. 200 tane beIN SPORTS eder. Hocama hiçbir kuruluş X diyemez."

Beşiktaş Kulübü 2020 yılı 3. Olağan Divan Kurulu Toplantısı koronavirüs pandemisi nedeniyle çevrimiçi ortamda yapıldı. Başkan Ahmet Nur Çebi, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

TFF'nin pandemi sürecinde kulüplere destek olmadığının altını çizen Çebi, "Pandemi büyük sıkıntılar yaratıyor. Hem iletişim hem de ekonomik anlamda. Bununla da mücadele edeceğiz. Yönetim kurulu ekibimden çok memnunum, mücadele ediyorlar. Birkaç yöneticimiz Kovid-19'a yakalandı, bir yönetim kurulu üyemiz hastanede. Babasını bile kaybeden bir arkadaşımız var.  TFF, kulüplere pandemi döneminde destek olamamıştır. Bunu yüzlerine de söyledim, zerre kadar kulüplerin yanında olmadılar. UEFA ve FIFA'daki haksız fesih olaylarında bile devreye girmediler" dedi.

Çebi'nin sözlerinden satırbaşları şöyle:

"Futbolcuya pandemi yok, kimseye pandemi yok, sadece kulüplere var! Yayıncı kuruluş indirim istiyor ama biz doğru bulmuyoruz. Onların düşüncesine yaklaşmaya çalışıyoruz ama olmuyor. Umarım bu anlaşmazlık biter. Yayıncı kuruluş taleplerinden vazgeçmeli."

"UEFA'nın haksız fesihlerde para ödememiz gerektiğine yönelik kararlarına sevinen muhalefet üyeleri var. Dükkan kapalı, herkes evinde, futbolcu UEFA'ya gidiyor ve parasını alıyor! Zaten bizden sonra 4'e 1'e oynuyor, UEFA'nın başta bunu sorgulaması lazım."

"Bize sürekli 'Para ver' deniyor. Beyler, bize 'Ver' demeyi bırakın, 'Para vermeden yönetin' deyin. Bizim para vermemiz sadece günün keyfini yaşamanızı sağlar. Bu sözlerin faydası yok. Bizi beğenmiyorsanız, sandık orada. Bizi yormaktan vazgeçin."

"Hocamız hakkında yayıncı kuruluşta 'X teknik direktör' diye bahseden kişiyi kınıyorum. beIN SPORTS da bu kişilere uyarıda bulunmalı. Kimse, Beşiktaş'ın hocasına X diyemez. 200 tane beIN SPORTS eder. Hocama hiçbir kuruluş X diyemez."

"Gökhan Töre neden alındı diye soruyorlar. Boyko ile Aras'ın neden alındığını sordun mu? Başarılı olursa 300-500 bin alacak arkadaşı soruyorsunuz, buna hepimiz karar verdik. Kararımızın da arkasındayım. Sakatlığı var, art niyetli soruyorsunuz."

 

Ahmet Nur Çebi: Sergen Yalçın 200 tane beIN SPORTS eder ile ilgili etiketler Sergen Yalçın Beşiktaş Ahmet Nur Çebi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.