NATO: Kabil Havaalanı'nda çıkan izdihamda 17 yaralı var!

Afganistan’ın başkenti Kabil’de yaşanan kaos artarak devam ediyor. Taliban'ın yönetimi ele geçirmesinin ardından ülkeden üzücü haberler geliyor. NATO, gelişmeler sonrasında Kabil Havaalanı'nda çıkan izdihamda 17 kişinin yaralandığını bildirdi.

NATO'nun bir güvenlik yetkilisi Afganistan'ın başkenti Kabil'de yer alan Uluslararası Hamid Karzad Havalimanı'nda çıkan arbedede 17 kişinin yaralandığını açıkladı.

7 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Taliban'ın ülkede yönetimi ele alması sonrasında ülkeden kaçmak isteyen vatandaşlar, sınırlara ve havalimanlarına akın etmişti. Uçakların iniş takımlarına tutunarak kaçmak isteyen Afganlardan 7 kişi ise bu sırada hayatını kaybetmişti.

"AFGANİSTAN'DAKİ ÇÖKÜŞÜ ÖNGEREMEDİK"

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg de dün bölgedeki gelişmelere ilişkin düzenlediği basın toplantısında, çöküşün çok ani olduğunu ve öngörülemediğini belirterek, "Afgan siyasi liderliği Taliban'a karşı duramadı ve Afganların umutsuzca istediği barışçıl çözümü elde edemedi." demişti.

NATO: Kabil Havaalanı'nda çıkan izdihamda 17 yaralı var! ile ilgili etiketler Afganistan NATO Taliban izdiham 17 yaralı
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.