NASA'dan şaşırtan paylaşım... Uzaylıların varlığı kanıtlandı mı?

NASA'dan şaşırtan paylaşım NASA'nın resmi internet sitesindeki 'Mars Araştırmaları' bölümünde paylaşılan fotoğraf, akıllara 'uzaylıların varlığı kanıtlandı mı?' sorusunu getirdi.

Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) tarafından Mars'ta çekilen fotoğrafta gezegenin yüzeyinde geniş, aşırı parlak ve dairesel şekle sahip bir nesne görülüyor.

trueyer
Fotoğraf, dünyaca ünlü forum sitesi Reddit'te tartışmaları alevlendirdi ve tüm sosyal medyaya yayıldı. Fotoğrafın panoramik kamerayla 2005'te çekildiği söyleniyor.

Fox News'in haberine göre, tartışmalar ikiye bölünmüş durumda. Bazıları özellikle son yıllarda uyduların ters gitmesi veya çökmesi sonucu Mars'ta döküntülerin olduğunu (aşağıda) ve fotoğraftaki nesnenin de onlardan biri olduğunu savunurken, bazıları da oldukça net çekilen fotoğrafın UFO olduğundan emin.

eryeryery
Çözünürlüğün de oldukça net olduğu bu fotoğraf hakkında NASA ve uzay bilimciler henüz herhangi bir açıklama yapmazken, sosyal medyada çeşitli fikirler yürütüldü:

"Bir UFO, Mars görevinde yakalanmış olabilir."
"Bu, gezegene atılmış bir ısı kalkanı olabilir."
"Görüntü NASA'nın resmi web sitesinde bulunuyor ve orjinal olduğu söyleniyor. Bu durumda fotoğrafın bir manipülasyon olma ihtimali yok."
"Bunun bir UFO olduğundan henüz emin olamayız. Bu sadece bir enkaz da olabilir."
"Hemen inanmayın, bilerek bu bölgeye bırakılmış bir döküntü/enkaz olabilir."
"Henüz bu fotoğraf hakkında hiçbir şey okumamama rağmen, NASA'nın bunu bir yıkıntı veya gezegendeki birikinti olarak açıklayacağından eminim. "
"Bu nesne çok uzaktan çekilmiş, ayrıca uçmuyor. UFO olduğundan emin olamayız."
Konunun kesinleşmesi için NASA'nın açıklama yapması bekleniyor.

NASA'dan şaşırtan paylaşım... Uzaylıların varlığı kanıtlandı mı? ile ilgili etiketler NASA Uzaylı paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.