Nalan filmi 7 Ocak'ta sinemalarda

Sabah kadın programlarının komik ve bir o kadar da eğlenceli bir dille anlatıldığı komedi filmi Nalan, 7 Ocak 2022 tarihinde sinema severlerle buluşuyor. Açelya Topaloğlu ile Sergen Deveci'nin başrollerde oynadığı Nalan filmi fragmanı da büyük ilgi görüyor.

Yapımcılığını Ertuğrul Fındık ile Eren Dişli'nin üstlendiği Two Yapım imzalı Nalan filminin yönetmen koltuğunda senaryoyu kaleme alan Fatih Mutlu oturuyor. Başrollerinde Açelya Topaloğlu ve Sergen Deveci'nin oynadığı Nalan filmi, 7 Ocak 2022’de vizyona giriyor.

NALAN FİLMİ KONUSU

Sabah programı sunucusu Nalan Kazak, bir kaza sonrası 2 yıl ara verdiği programına yeniden başlar. Canlı yayınlanan programda farkında olmadan düşündüğünün tersini söyleyen sunucu, övmek istediği birine hakaret eder, öfkelendiği zaman ağzından hoş sözler dökülür.

Nalan filmi 7 Ocak'ta sinemalarda

Nalan, içinde bulunduğu tuhaf durumdan kurtulmak için rapçi Talat'ın, ekip arkadaşları yönetmen Ece, doktor Dündar, din alimi İsa, aşçı Meral, youtuber Sarper ve oyuncu Filiz'in desteğine ihtiyaç duyacaktır.

NALAN FİLMİ OYUNCU KADROSU

Başrollerinde Açelya Topaloğlu ile Sergen Deveci’nin oynadığı Nalan filminin oyuncu kadrosunda Berna Koraltürk, Bülent Alkış, Bahtiyar Engin, Birsen Dürülü, Taha Ünal ve Hünkar Nihal Konar gibi isimler yer alıyor.

Nalan filmi 7 Ocak'ta sinemalarda ile ilgili etiketler nalan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.