Nadal Djokovic maçı hangi kanalda? Fransa Açık'ta Nadal-Djokovic maçı kaçta başlıyor?

Nadal-Djokovic maçı hangi kanalda? Fransa Açık'ta yarı finalin adı belli oldu. Sezonun ikinci Grand Slam turnuvası olan Fransa Açık (Roland Garros) Djokovic'in de yarı finale adını yazdırmasıyla devam ediyor. Sırp raket Novak Djokovic ile İspanyol Rafael Nadal karşılaşacak. Peki Nadal Djokovic yarı final maçı saat kaçta başlayacak?

Nadal ve Djokovic Roland Garros'ta yarı final için karşı karşıya geliyor. Novak Djokovic'in İtalyan rakibi Berretini'yi mağlup etmesi ile birlikte Fransa Açık'ta yarı finalin adı belli oldu. Peki Djokovic-Nadal maçı hangi kanalda, saat kaçta başlyor?

NADAL-DJOKOVİC YARI FİNAL MAÇI HANGİ KANALDA?

Tenis'in iki güçlü ismi Rafael Nadal ile Novak Djokovic Roland Garros yarı finalinde karşı karşıya gelecek. Tenis severlerin heyecanla takip edeceği karşılaşma 11 Haziran Cuma günü oynanacak.

Sırp raket Novak Djokovic İtalyan rakibi Matteo Berrettini'yi 3 saat 28 dakika süren karşılaşmanın ardından 6-3, 6-2, 6-7 ve 7-5'lik setlerle 3-1 mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı.

NADAL-DJOKOVİC MAÇI SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Nadal-Djokovic maçı 11 Haziran TSİ ile saat 15:50'de başlayacak.

Nadal Djokovic maçı hangi kanalda? Fransa Açık'ta Nadal-Djokovic maçı kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Tenis nadal djokovic maçı hangi kanalda djokovic nadal naçı saat kaçya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.