Mustafa Varank, Bursalı başkanlara kıyafet ve ayakkabı ısmarladı: Kombinin şıklığı halis mi?

Mustafa Varank, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem başkan adayı Alinur Aktaş'a ayakkabı, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban'a ise ceket pantolon ısmarladı. İzleyenleri gülümseten o anları Varank, "Alper başkana yaptığımız kombinin şıklığı halis mi?" notuyla paylaştı. 

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem başkan adayı Alinur Aktaş'a ayakkabı, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban'a ise takım elbise ısmarladı. 

"HAFİF SPORUMSU GENÇ İŞİ OLSUN"

Alinur başkanın ayakkabılarının kötü olduğunu belirten Varank, ayakkabı mağazasına gidince renkli anlar yaşandı. 

Alinur başkana kendi tabiriyle 'hafif sporumsu' bir ayakkabı ısmarlayan Varank, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban'a ise ceket pantolon hediye etti.

"Biraz genç bir modelle ona yardımcı olman lazım" diyerek mağazaya giren Varank o anları "Alper başkana yaptığımız kombinin şıklığı halis mi?" notuyla paylaştı. 

 

Mustafa Varank, Bursalı başkanlara kıyafet ve ayakkabı ısmarladı: Kombinin şıklığı halis mi? ile ilgili etiketler Mustafa Varank Bursa İnegöl

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.