Mustafa Sarıgül, 2023'te de tokatlamaya devam ediyor! 'Donut' yemek isteyen gence tepki: Zıkkım ye!

Tokatlama videolarıyla gündemden düşmeyen Türkiye Değişim Partisi lideri Mustafa Sarıgül'ün çektiği son TikTok videosu viral oldu. 'Donut' yemek isteyen gence tepki gösteren Sarıgül, "Ne Donut'ı kardeşim zıkkımın kökünü yemeyesin, sen Allah bilir Starbucks’a da gidiyorsun" diyerek tokatladı.

Türkiye Değişim Partisi lideri Mustafa Sarıgül çektiği TikTok videoları gündemden düşmüyor.

"NE DONUT'I KARDEŞİM ZIKKIMIN KÖKÜNÜ YEMEYESİN"

Sarıgül bu sefer, 'Donut' yemek isteğini söyleyen bir gence oldukça sinirlendi ve “Ne Donut'ı kardeşim zıkkımın kökünü yemeyesin, sen Allah bilir Starbucks’a da gidiyorsun. Ne Starbucks’ı kardeşim gözünü seveyim, git Kahve Dünyası'na ya hasta mısın sen?” dedi.

 

Starbucks’a da gittiğini belirten genç daha sonra Sarıgül tarafından iteklenerek kadrajdan çıkarıldı. Yayınlanan bu görüntüler sosyal medyada izleyenleri güldürdü.

Mustafa Sarıgül, 2023'te de tokatlamaya devam ediyor! 'Donut' yemek isteyen gence tepki: Zıkkım ye! - Resim : 2

 

Mustafa Sarıgül, 2023'te de tokatlamaya devam ediyor! 'Donut' yemek isteyen gence tepki: Zıkkım ye! ile ilgili etiketler Mustafa Sarıgül

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.