Mustafa Rahman Tohma depremde annesini kaybetmişti... Geriye sadece arabası kaldı

51 yaşındaki şarkıcı ve sunucu Seren Serengil'in kendisinden 10 yaş küçük olan sevgilisi Mustafa Rahman Tohma, 'asrın felaketi' olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerde annesi Suna Dökmeci Tohma'yı kaybetmişti. Depremde Hatay'daki evleri yerle bir olan Suna Dökmeci Tohma'dan geriye sadece arabası kaldı.

Seren Serengil'in uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Mustafa Rahman Tohma, hayatının en büyük acılarından birini yaşadı. Tohma'nın anne ve babasının yaşadığı Hatay'daki evleri Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkıldı. Mustafa Rahman Tohma'nın göçük altında kalan babası sağ kurtulurken, annesi Suna Dökmeci Tohma'nın cansız bedenine ulaşıldı.

Mustafa Rahman Tohma depremde annesini kaybetmişti... Geriye sadece arabası kaldı

''KURTARDIĞIMIZ TEK ŞEY...''

Anne acısıyla sarsılan Mustafa Rahman Tohma, bugün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yürekleri dağladı. Depremde Hatay'daki evleri yerle bir olan Tohma, annesinden geriye sadece arabasının kaldığını söyledi.

Asrın felaketinde annesini kaybeden ve evi yıkılan Mustafa Rahman Tohma, günler sonra İstanbul'a getirdiği annesinin arabasının fotğrafını paylaştı. Instagram hesabından yaptığı paylaşımına ''Senden geriye kalan emanetin geldi annem. Kurtardığımız tek şey'' notunu düşen Tohma, herkesi duygulandırdı.

Mustafa Rahman Tohma depremde annesini kaybetmişti... Geriye sadece arabası kaldı - Resim : 2


Suna Dökmeci Tohma'nın vefatını Mustafa Rahman Tohma'nın sevgilisi Seren Serengil sosyal medya hesabından duyurmuştu. Serengil acı haberi takipçilerine şu sözlerle vermişti: ''Canım meleğim, Tohmamın biricik annesini kaybettik.. Bu sabah hatay depreminde evleri çökmüş göçük altında kalmışlardı. Enkazdan babası kurtarıldı ama maalesef melek annesi dayanamadı tarifsiz üzgünüm.. Allah başta hayat arkadaşım tohmamın ailesine ve depremde yakınlarını kaybeden herkese Allah rahmet eylesin acım sonsuz.. Allah tohma'm a ailesine ve herkese sabır versin🙏''

Mustafa Rahman Tohma depremde annesini kaybetmişti... Geriye sadece arabası kaldı - Resim : 3

Seren Serengil bir başka paylaşımında ise sık sık görüştüğü Suna Dökmeci Tohma'nın geçirdiği iç kanama nedeniyle vefat ettiğini açıklamıştı: ''Hatay'da taş üstünde taş kalmadı. kurtarılmayı bekleyen binlerce insan var. Birde enkazın altında saatlerce bekleyip buna daha fazla dayanamayıp hayata gözlerini yumanlar var. Onlardan biriside tohmamın melek annesiydi hepsinin mekanı cennet olsun 🙏 üstüne kolon düşmüş kafasını çarpmış 8 saat boyunca bekledi iyiyim ayağım ağrıyor dedi ama daha fazla dayanmadı iç kanamadan gitti Yine gülümseyerek... Nasıl tarifsiz bir acı anlatamam.. babası şükür hayatta ama o da zor yürüyor bir dakika bile yanından ayırmadığı 35 yıllık hayat arkadaşını kaybettiği için sürekli ağlıyo''

Annesini toprağa veren acılı evlat Mustafa Rahman Tohma da sosyal medya hesabından ''Hayatımın en zor günü canım ANNEMİ topraga verdim kendi ellerimle abdest aldırdım elini sıktım öptüm vedalaştım . Sen beni yanlız bıraktım annem ama gözün arkada kalmasın Babam Kızın ve Torunun bana emanet huzulu uyu melekler yoldaşın allahım seni cennetine nasip etsin seni çok seviyorum canım annem 🙏🏻sana hakkım sonuna kadar helal olsun'' şekline bir paylaşımda bulunmuştu.

Mustafa Rahman Tohma depremde annesini kaybetmişti... Geriye sadece arabası kaldı - Resim : 5

Mustafa Rahman Tohma depremde annesini kaybetmişti... Geriye sadece arabası kaldı ile ilgili etiketler Seren Serengil Mustafa Rahman Tohma deprem Hatay
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.