Acı haberler peş peşe geldi! Seren Serengil'i yıkan ölüm

Şarkıcı ve sunucu Seren Serengil’in ''ikinci babam'' dediği 24 yıllık menajeri İzzet Aral hayatını kaybetti. Serengil geçtiğimiz günlerde de sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın Hatay'da yaşayan annesi Suna Dökmeci Tohma'yı depremde kaybetmişti. Kısa süre içinde iki büyük acı yaşayan Seren Serengil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı.

Seren Serengil kısa süre içinde aldığı iki acı haberle yıkıldı. Ünlü şarkıcının sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın Hatay'da yaşayan annesi Suna Dökmeci Tohma, depremde enkaz altında kalarak yaşamını yitirdi. Serengil, sık sık görüştüğü Suna Dökmeci Tohma'nın vefatının ardından şimdi de menajerini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı.

 24 YILLIK MENAJERİ İZZET ARAL VEFAT ETTİ


Suna Dökmeci Tohma'nın acısını henüz atlatamayan Seren Serengil aldığı ikinci vefat haberiyle adeta yıkıldı. Ünlü şarkıcının ''ikinci babam'' dediği 24 yıllık menajeri İzzet Aral yaşamını yitirdi. Seren Serengil acı haberi Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Üzüntüsünü sosyal medyadan dile getiren Serengil şu ifadeleri kullandı: "Canımın içi, hayatım neşe kaynağım, ikinci babam, 24 yıllık menajerim İzzet Aral'ı kaybettik. Beni bırakıp gitti. Yapayalnız kaldım o benim o kadar çok şeyimdiki... Doyamadığım babam. Dert ortağım hayatımın enerjisi neşe kaynağımdı. Bir yarım gitti artık kolum kanadım gitti. Ben şimdi kiminle uğraşıcam kiminle dans ediceğim yazları tatillere kiminle gidiceğim? Söylesene niye yalnız bıraktın beni hani herkes gider sen kalırdın? Niye öksüz bıraktın beni... Niye sensiz bıraktın beni... Ben şimdi ne yapacağım İzzet Bey sensiz ne yapacağım?"

Acı haberler peş peşe geldi! Seren Serengil'i yıkan ölüm - Resim : 2

Seren Serengil'in bu paylaşımına Demet Şener ''Allah rahmet eylesin canım benim başınız sağ olsun'', Petek Dinçöz ''Allah rahmet eylesin ışıklarla uyusun'', Ebru Destan ''Ah ya öyle üzüldüm ki... Mekanı cennet olsun… Ne acı dost kaybı Zor zamanlardan geçiyoruz'', Sevda Demirel ''Ah canım serencim o kadar üzüldüm ki sana anlatamam minik kalplim benim güzel kalbim'' yorumunda bulunurken çok sayıda takipçisinden baş sağlığı mesajları yağdı.

Acı haberler peş peşe geldi! Seren Serengil'i yıkan ölüm - Resim : 3

Acı haberler peş peşe geldi! Seren Serengil'i yıkan ölüm ile ilgili etiketler Seren Serengil
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.