Mustafa Keser ile Bülent Ersoy arasındaki davada karar çıktı

Sadece iki bölüm yayınlanan “Benzemez Kimse Bize” programını birlikte sunan Mustafa Keser ve Bülent Ersoy davalık olmuştu. İkili hakaret gerekçesiyle karşılıklı olarak birbirlerine 1’er TL’lik manevi tazminat davası açmıştı. Ünlü şarkıcılar arasındaki davada karar verildi.

2021 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan ve sadece iki bölüm süren “Benzemez Kimse Bize” programını birlikte sunan Bülent Ersoy ve Mustafa Keser arasında kriz çıkmıştı. Ünlü şarkıcılar birbirine dava açmıştı.

Bülent Ersoy, Mustafa Keser’in kendisi için ''Seni diva değil divan yaparlar'' şeklinde sözler söylediğini öne sürmüştü. Keser de Ersoy’un kendisine 'Kürdo' diye hitap ettiğini iddia etmişti.

KARŞILIKLI 1'ER LİRA ÖDEYECEKLER

Hürriyet'te yer alan habere göre; İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi, Ersoy ile Keser’in birbirlerine açtığı davayı haklı buldu ve karşılıklı olarak birbirlerine 1’er liralık manevi tazminat ödemelerine hükmetti.

Keser, duruşma çıkışı “Musiki seviyesi olarak nerede olması gerektiğini söyledim. Şahsına bir hakarette bulunmadım.” dedi.

 

 

Mustafa Keser ile Bülent Ersoy arasındaki davada karar çıktı ile ilgili etiketler Mustafa Keser Bülent Ersoy mahkeme dava
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.