Mustafa Keser ile Bülent Ersoy'un birbirlerine açtıkları davada yeni gelişme

Geçen yıl Star TV'de yayınlanan ve sadece iki bölüm süren “Benzemez Kimse Bize” programını birlikte sunan Bülent Ersoy ve Mustafa Keser arasında kriz çıkmıştı. Ünlü sanatçılar birbirlerine karşılıklı olarak dava açmıştı. Mustafa Keser ile Bülent Ersoy'un birbirine açtığı dava, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görüldü. Mahkeme, Ersoy’un tanıklarının dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

Star TV'de iki bölüm yayınlandıktan sonra yayından kaldırılan Benzemez Kimse Bize programının bitmesinin ardından Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy ile sanatçı Mustafa Keser arasında kriz çıkmıştı.

Mustafa Keser ile Bülent Ersoy'un birbirlerine açtıkları davada yeni gelişme

Mustafa Keser, programın yayından kaldırılmasının ardından YouTube kanalından bir video yayınlamıştı. Programın sanatçının kaprisleri nedeniyle bittiğini iddia eden Keser, "Bana, ‘Keserrr’ diye bağırıyor, babanın uşağı mı var? Seni Diva değil, divan yaparlarSeni sekize katlayacak isimler var. Divalık sana mı kaldı? Erkek tonuyla okuyor. Zeki Müren gitmiş, o kalmış... Hadi oradan... Kendini bir halt sanıyorsun. Canlı yayında bizi imtihan etsinler, kaybeden kazananın elini öpsün." ifadelerini kullanmıştı.

Bülent Ersoy ise Mustafa Keser'in sözlerine "Haddini aşana cevap veririm, şahitlerle ve delillerle söylenenleri çürütürüm. Zaten program, benim programımdı. Oturduğum koltuk, ona battı. Ondan rahatsız oldu. Bana bir oda hazırlanmış, görmüyor mu? Zaten maddesel olarak da bir fark var, bunları bilmiyor mu? Mustafa Keser’i sevmiyorum. Bu tarz hareket eden insanlara sevgim varsa bile bir dirhem kalmaz. 'Diva' denmezmiş de beni divan yaparlarmış. Aklınca 1980 öncesinden beni vurmak istiyor. Şöhretim Türkiye sınırları dahilinde değil, dünyada" şeklindeki sözleriyle karşılık vermişti.


BİRBİRLERİNE DAVA AÇMIŞLARDI

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Ersoy, “Seni diva değil divan yaparlar” sözü nedeniyle Keser’e 1 liralık manevi tazminat davası açmış, Keser de asıl kendisinin hakarete maruz kaldığını öne sürerek 1 liralık karşı dava açmıştı. Bülent Ersoy ve Mustafa Keser’in birbirlerine açtığı dava, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görüldü.

TANIKLARIN DİNLENMESİ İÇİN MAHKEME ERTELENDİ

Duruşmaya katılan Keser, Ersoy’u ayrımcılık yapmakla suçladı, “Ben hakaret etmedim. Kendisi canlı yayında ‘Kürdo’ diyerek milyonlarca kişinin gözü önünde beni küçük düşürmüştür” dedi. Mahkeme, Ersoy’un tanıklarının dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

 




Mustafa Keser ile Bülent Ersoy'un birbirlerine açtıkları davada yeni gelişme ile ilgili etiketler Bülent Ersoy dava mahkeme mustafa keser Benzemez Kimse Bize
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.