Mustafa Erkin Karaman'a saldırı görüntüleri!

Mustafa Erkin Karaman'a saldırı görüntüleri! Ünlü iş adamı Mustafa Erkin Karaman'a yapılan saldırı anbean kameralara yansıdı. Bu görüntüleri izlemek isteyen vatandaşlar da internetten araştırma yapıyor. Mustafa Erkin Karaman'a saldırı görüntülerini sitemizden izleyebilirsiniz. Mustafa Erkin Karaman'a saldırı görüntüleri izle! Silahlı saldırı anları! Mustafa Karaman vurulma videosu izle! Detaylar haberimizde...

Mustafa Erkin Karaman'a saldırı görüntüleri izle! İstanbul Beykoz'da lüks aracıyla seyir halindeyken silahlı saldırıya uğrayan Mustafa Erkin Karaman'ın görüntülerini izlemek isteyen vatandaşlar internetten araştırmaya devam ediyor. Biz de bu videoyu sizler için haberimizde ekledik. Mustafa Erkin Karaman'a saldırı görüntüleri! Silahlı saldırı izle! Mustafa Karaman vurulma videosu! İşte detaylar...

Mustafa Erkin Karaman'a saldırı görüntüleri!

MUSTAFA ERKİN KARAMAN'A SALDIRI ANLARI İZLE!

MUSTAFA ERKİN KARAMAN

Olay saat 20.00 sıralarında Beykoz Soğuksu'da meydana geldi. İş insanı Mustafa Erkin Karaman, lüks aracıyla sokak üzerinde ilerlerken kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırganlar, Karaman'ın bulunduğu araca 5 el ateş etti.

HASTANEYE KALDIRILDI

Saldırıda Karaman vücuduna isabet eden iki kurşunla yaralandı. Karaman, yaralı halde olay yerinden uzaklaştı. Zanlılar saldırının ardından kayıplara karışırken, iş insanı daha sonra çağrılan ambulansla Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Karaman burada yapılan müdahalenin ardından özel bir hastaneye nakledildi.

MUSTAFA ERKİN KARAMAN SALDIRI GÖRÜNTÜLERİ!

Saldırı nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Mustafa Erkin Karaman, 2012 yılında Eski Azerbaycan Başbakan Müsteşarı Musa Memmedov'un kızı Günel Memmedov ile Çırağan Sarayı'nda dünya evine girmişti. Karaman'ın düğününe ünlü yağmıştı.

SALDIRGANLAR YAKALANDI

Saldırı nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı. Olayı gerçekleştiren 2 kişi, 1 tabanca ve 2 av tüfeği ile saat 04.00 sıralarında yakalandı. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

İşadamı Mustafa Erkin Karaman, 2012 yılında Eski Azerbaycan Başbakan Müsteşarı Musa Memmedov'un kızı Günel Memmedov ile Çırağan Sarayı'nda dünya evine girmişti.

Mustafa Erkin Karaman'a saldırı görüntüleri! ile ilgili etiketler mustafa erkin karaman saldırı anları silahlı saldırı izle vurulma videosu görüntüleri
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.