Mustafa Denizli'den istifa açıklaması... "İlk defa böyle bir seriyle karşılaşıyoruz. Hepsini aşacağız"

Altay efsanesi Mustafa Denizli, yaşanan kötü gidiş nedeniyle istifa konusunun gündeme gelip gelmediğiyle ilgili bir soruyu, "Öyle bir şey gündeme gelmez. Niye gelsin? Bu takımın ve camianın ne olduğunu biliyorum. İlk defa böyle bir seriyle karşılaşıyoruz. Hepsini aşacağız. Benim hayatım iddialarla geçti. Hayatta bir iddian varsa bunların altından kalkarsın." şeklinde yanıtladı.

Süper Lig'in 19. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan ve 2-0 mağlup olarak kötü gidişatı durduramayan Altay'da 3 puan hasreti 12 maça çıktı. İzmir'in Siyah-Beyazlı ekibini geçen sezon Süper Lig'e çıkaran kulüp efsanesi Mustafa Denizli takımında umudunu kesmiyor.

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, yaşadıkları zor süreçten büyük üzüntü duyduğunu dile getirerek, "Bunu aşacağız. Kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Maçın basın toplantısında konuşan deneyimli teknik adam, takımına güvendiğini belirterek şunları söyledi:

"Teknik adamlık hayatımdaki en uzun kötü seriyi yaşıyoruz. Yaşadığım ve yetiştiğim camia. Üzerimdeki etkisi herkesten fazla. Zor bir dönem yaşıyoruz. Bunu mutlaka aşacağız."

"Zor bir ilk yarıyı geride bıraktık. İyi oynadığımız birçok maçı kazanamadık. Mücadelemize devam edeceğiz. Bu takımın iyi yerlerde olacağına kimsenin şüphesi yok. Yaşadığım üzüntü herkesten fazla. Sezon başında planladığımız 2 transferi gerçekleştiremedik. Devre arası imkanlar elverirse bunu gerçekleştireceğiz."

"BENİM HAYATIM İDDİALARLA GEÇTİ"

Denizli, yaşanan kötü gidiş nedeniyle istifa konusunun gündeme gelip gelmediğiyle ilgili bir soruyu, "Öyle bir şey gündeme gelmez. Niye gelsin? Bu takımın ve camianın ne olduğunu biliyorum. İlk defa böyle bir seriyle karşılaşıyoruz. Hepsini aşacağız. Benim hayatım iddialarla geçti. Hayatta bir iddian varsa bunların altından kalkarsın." şeklinde yanıtladı.

 
Mustafa Denizli'den istifa açıklaması... "İlk defa böyle bir seriyle karşılaşıyoruz. Hepsini aşacağız" ile ilgili etiketler Mustafa Denizli Altay Kasımpaşa
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.