Mustafa Ceceli'ye büyük şok! Apar topar satışa çıkardı...

Sanatçı Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Ceceli boşandıktan sonra birlikte oturdukları evi satışa çıkardı. Sinem Ceceli'nin satış kararını eski eşi Mustafa Ceceli'nin sevgili edinmesinden sonra aldığı iddia ediliyor. İşte çok konuşulan o satışın detayları....

Sinem Ceceli evini 12 milyon dolara satıyor. Mustafa Ceceli'den kısa bir süre önce boşanan Sinem Ceceli'nin bu kararı almasının altında eski eşinin kendisine yeni bir sevgili edinmesinin yattığı iddia ediliyor. Sinem Ceceli ev için 12 milyon dolar istiyor. Sinem Ceceli bir ay önce boşandı.

Magazin dünyasının gündeminde Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Ceceli'nin evinin satışı var. Mustafa Ceceli’nin eşi Sinem Ceceli ayrılık sonrası beraber oturdukları evi satışa çıkardı.

sinem_cecili

Mustafa Cecili ve Sinen Cecili kısa süre önce boşandı. Mustafa Ceceli’nin eşi Sinem Ceceli ayrılık sonrası beraber oturdukları evi satışa çıkardı. Uzun yıllardır Kanlıca’da oturan Mustafa Ceceli ailesiyle yaşadıkları 4 katlı villayı boşanmanın ardından eşine bırakmıştı. Sinem Ceceli ev için 12 milyon dolar istiyor. Emlak sitelerinde ilanları bulunan evin Nisan ayının ilk haftası satışa çıkarılmış olduğu dikkat çekiyor.

Mustafa Ceceli'ye büyük şok! Apar topar satışa çıkardı... ile ilgili etiketler Mustafa Ceceli boşandı sinem ceceli
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.