Mustafa Ceceli ve Selin İmer’in samimi fotoğrafları ortaya çıktı!

Aşk yaşadıkları iddia edilen Mustafa Ceceli ve Selin İmer'in birlikte yeni samimi fotoğrafları ortaya çıktı. Mustafa Ceceli Sinem Ceceli evliliği bitiren kadın olduğu iddia edilen Selin İmer kimdir?

5 gün önce 9 yıllık evliliğini bitiren 37 yaşındaki Mustafa Ceceli’nin 32 yaşındaki Selin İmer ile aşk yaşadığı haberleri bugünün en çok konuşulan magazin olayı oldu. Taraflar açıklama yapmazken ikilinin samimi fotoğrafları da ortaya çıktı.

dasfsdfas

Ceceli ile eşinin ayrılığının arkasında bu aşkın olduğu konuşuluyor. Peki Mustafa Ceceli Sinem Ceceli evliliği bitiren kadın olduğu iddia edilen Selin İmer kimdir?

selin_imer

SELİN İMER KİMDİR?

14 Ocak 1983’te dünyaya gelen Selin İmer, işadamı İnsel İmer ve Canan İmer’in kızları. Sosyete dünyasının yakından tanıdığı bir isim olan genç güzel, yaklaşık 7 yıldır yaşadığı Miami’den döndükten sonra ünlü popçu Mustafa Ceceli’yle yaşadığı aşk iddialarıyla gündeme geldi.
Bir dönem eski Beşiktaş başkanı Serdar Bilgili ve Barcelonalı yıldız Arda Turan’la da adı anılan İmer, bu iki aşkı da reddetmişti.

Mustafa Ceceli ve Selin İmer’in samimi fotoğrafları ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Mustafa Ceceli fotoğraf Aşk selin imer samimi selin imer kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.