Magazin dünyası bunu konuşuyor! Ünlü şarkıcı boşandıktan 5 gün sonra sosyetik güzelle...

Mustafa Cecili 9 yıllık eşinden boşandıktan 5 gün sonra sosyetik güzel Selin İmer ile görüntülendi. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu iddia bu gün Posta gazetesinde yer buldu. Şarkıcı Mustafa Cecili oğlunun annesinden 5 gün önce boşanmıştı...

Posta gazetesinde yer alan iddiaya göre Mustafa Cecili boşandıktan sonra sosyetenin ünlü ismi Selin İmer ile görüntülendi. İkili arasında aşk mı yaşanıyor? Şarkıcı Mustafa Ceceli 9 yıllık eşi, oğlunun annesi Sinem Hanım’dan 5 gün önce boşandı ama rahat durmuyor. mustafa_Cecili__Selin_Amer

Magazin dünyasının gündeminde Mustafa Cecili ve Selin İmer aşkı var. Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre Mustafa Ceceli boşanırken oturdukları evi eski eşine verdi ve 3 milyon lira da tazminat ödedi.

İddiaya göre, 37 yaşındaki Mustafa Ceceli sosyetik güzellerinden 32 yaşındaki Selin İmer ile aşk yaşıyor.

mustafa_cecili_kimdir

Mustafa Cecili kimdir?

2 Kasım 1980 yılında dünyaya gelen Mustafa Ceceli aslen Çankırılıdır. Ankara'da büyüyen Mustafa Ceceli ilköğretim ve lise eğitimini de burada almıştır.

Ankara Üniversitesi Veteriner Hekimliği bölümünü kazanıp okuyan Ceceli 3. sınıfta Yeditepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nü kazandı ve İstanbul'da okumaya başladı.

Müzik kariyerine amatör olarak üniversitede başlayan Mustafa Ceceli 2009 yılında "Ceceli" albümü adıyla piyasaya hızlı bir giriş yapmıştır. Daha sonra 2012 yılında "Es" albümüyle gönüllere esen Mustafa Ceceli 2014 yılında "Kalpten" albümüyle de kalpleri kazanmıştır.

Son olarak "Aşk için gelmişiz" albümüyle sevenlerinin karşısına çıkan Mustafa Ceceli mütevazi hayatı ve samimiyetiyle herkesin sevgisini kazanmıştır.

Kariyeri boyunca bir çok ödüle sahip olan başarılı isimin en dikkat çeken ödülleri ise 40.Altın Kelebek Ödüllerindeki "En İyi Erkek Sanatçı" ödülüdür.

1 Kasım 2008 senesinde Sinem Ceceli ile evlenen sanatçının bu evlilikten Arın adında bir oğlu vardır.

Mustafa Ceceli hakkında merak edilen sorular

Mustafa Ceceli kaç yaşındadır?

- 2 Kasım 1980 doğumlu olan Ceceli 36 yaşındadır.

Mustafa Ceceli'nin ilk albümü nedir?

-2009 yılında çıkardığı ve kendi adını verdiği "Mustafa Ceceli" adlı albümü ilk albümüdür.

Mustafa Ceceli aslen nerelidir?

-Mustafa Ceceli aslen Çankırılıdır.

Mustafa Ceceli evli midir?

1 Kasım 2008 yılında Sinem Ceceli ile evlenmiştir

Magazin dünyası bunu konuşuyor! Ünlü şarkıcı boşandıktan 5 gün sonra sosyetik güzelle... ile ilgili etiketler Mustafa Ceceli Aşk selin imer
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.