'Müsilaj kabusundan kurtulduk' diye sevinirken şoke oldular! Sabah her yer salya ile kaplandı...

Marmara Denizi'ni etkisi altına alan müsilaj kabusu ile mücadele çalışmaları devam ederken Tekirdağ'dan korkutan bir haber geldi. Süleymanpaşa ilçesinin kıyıları müsilajdan tam kurtulmuşken bu sabah yeniden salya ile kaplandı. Müsilaj balıkçı limanında çölü andıran görüntülerin oluşmasına neden oldu. İşte o görüntüler...

Tekirdağ tam deniz salyasından kurtulmayı kutlarken bu sabah yeniden müsilaj kabusuyla karşı karşıya kaldı.

BALIKÇILAR BİR AN ÖNCE BU BELADAN KURTULMAK İSTİYOR


İki gün öncesine kadar, yağış ile rüzgarların etkisi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yoğun temizlik çalışmalarının ardından salyadan temizlenen Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi kıyıları bu sabah itibarıyla yeninden salya ile kaplandı. Tekirdağ’ın merkezi ilçesi Süleymanapaşa’da bulunan balıkçı barınağında ‘denizde salya çölü’nü andıran görüntüler ortaya çıkarken, bölgede bulunan balıkçılar ise bu beladan bir an önce kurtulmayı umut ediyorlar.

'Müsilaj kabusundan kurtulduk' diye sevinirken şoke oldular! Sabah her yer salya ile kaplandı...

LODOS ESİNCE SALYA GERİ DÖNDÜ

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İbrahim Pehlivanoğlu, “3-4 gün önce rüzgarlı havayla salya dediğimiz kaykay açığa sürüklendi. Dünden bu yana lodosun esmesiyle beraber salya tekrar limanımıza giriş yaptı. Bu akşamdan itibaren yağmurun yağmasıyla ve havanın karaya esmesiyle beraber tekrar limanımızı terk edecek ama bu bitmiş değildir zamanla olacak inşallah. Bir süre sonra tamamen bitmesini ümit ediyoruz inşallah” dedi.

'Müsilaj kabusundan kurtulduk' diye sevinirken şoke oldular! Sabah her yer salya ile kaplandı... - Resim : 2

(İHA)

'Müsilaj kabusundan kurtulduk' diye sevinirken şoke oldular! Sabah her yer salya ile kaplandı... ile ilgili etiketler Tekirdağ balıkçı tekne müsilaj deniz salyası salya sahil

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.