Murat Yıldırım'dan Kenan Işık ile ilgili açıklama geldi!

Ünlü oyuncu ve sunucu Murat Yıldırım eşi İmane Elbani ile birlikte popçu Bengü'nün düğününde görüntülendi. Yıldırım, 'Kim Milyoner Olmak İster?' programın eski sunucusu Kenan Işık ile ilgili açıklama yaptı.

Türk sinema ve tiyatrosunun usta isimlerinden Kenan Işık, 2014 yılının Mart ayında, İstanbul'da gittiği spor salonunda ayağının kayması sonucu yere düşmüş ve başını çarpmıştı.

Komada yaşam mücadelesini sürdüren Işık'ın tedavisi evinde devam ediyor. Sanatçının sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Kenan Işık'tan sonra pek çok ünlü isim 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasında sunuculuk yaptı.

Murat Yıldırım'dan Kenan Işık ile ilgili açıklama geldi!

Programın son sunucusu ise Murat Yıldırım oldu. Ünlü oyuncu, ‘Kim Milyoner Olmak İster?’in eski sunucusu Kenan Işık’ın sağlık durumuyla ilgili soruya, “Ailesinden dolayı ziyaret etme şansım olmadı. İnşallah en yakın zamanda gelir ve programı sunmaya devam eder” yanıtını verdi.

Murat Yıldırım'dan Kenan Işık ile ilgili açıklama geldi! - Resim : 2

Murat Yıldırım'dan Kenan Işık ile ilgili açıklama geldi! ile ilgili etiketler Murat Yıldırım Kenan Işık
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.