Murat Yıldırım ve Tuba Büyüküstün yıllar sonra bir arada! Cannes'de 17 yıl sonra göz doldurdular...

Oyuncu Murat Yıldırım ile Tuba Büyüküstün Cannes'da yeniden bir araya geldi. Ünlü çifti görenler yeni bir projede bir araya gelecekler mi merak ediyor? Objektiflere poz veren dizi çifti 17 yıl sonra yine büyüledi...

Murat Yıldırım ve Tuba Büyüküstün, 23 Mayıs 2023 tarihinde, ABD merkezli Vanity Fair dergisinin Cannes Film Festivali kapsamında düzenlediği partide bir araya geldi. 2007-2009 yılları arasında yayınlanan Asi dizisinde başrolleri paylaşan ikilinin bu samimi buluşması, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Murat Yıldırım ve Tuba Büyüküstün yıllar sonra bir arada! Cannes'de 17 yıl sonra göz doldurdular...

SAMİMİ POZLARI DİKKAT ÇEKTİ

Yıllar sonra ilk kez bir araya gelen Murat Yıldırım ve Tuba Büyüküstün, samimi pozlar vermeyi de ihmal etmedi. İkilinin fotoğrafları, Instagram ve Twitter gibi platformlarda binlerce beğeni ve yorum aldı.

Murat Yıldırım ve Tuba Büyüküstün yıllar sonra bir arada! Cannes'de 17 yıl sonra göz doldurdular... - Resim : 2

YENİDEN BİR PROJEDE YER ALACAKLAR MI?

Asi dizisinin hayranları da bu buluşmayı büyük bir sevinçle karşıladı. Birçok hayran, ikilinin yeniden birlikte bir projede yer almasını istediğini dile getirdi.

Murat Yıldırım ve Tuba Büyüküstün, Türk sinemasının en popüler ve beğenilen oyuncuları arasında yer alıyor. İkili, geçmişte de birçok başarılı projede yer almıştı.

Murat Yıldırım ve Tuba Büyüküstün yıllar sonra bir arada! Cannes'de 17 yıl sonra göz doldurdular... ile ilgili etiketler Murat Yıldırım Tuba Büyüküstün Cannes
GÜNÜN VİDEOSU

Bafa Gölü'nde pilotların kurtarılma anına ait görüntüler ortaya çıktı

Aydın Didim ilçesindeki yangına müdahale etmek için Bafa Gölünden su alırken bilinmeyen nedenle kırıma uğrayan Türk Hava Kurumu’na ait CL-125 tipi yangın söndürme uçağında bulunan personelin kurtarılma anları ortaya çıktı.