Murat Yıldırım 'Kim milyoner olmak ister'i sundu

Murat Yıldırım 'Kim milyoner olmak ister'i yarışmasının yeni sunucusu oldu. Murat Yıldırım'ı eşi ilk günde yanlız bırakmadı. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını ilk Kenan Işık sunmuştu. Kenan Işık'ın beyin ameliyatı geçirmesinden sonra Selçuk Yöntem sunmaya başlamıştı. Murat Yıldırım ile Kim Milyoner Olmak İster ilk bölüm 06 Şubat 2017 Pazartesi günü ekranlara gelecek.

Murat Yıldırım oyunculuktan sonra sunuculuğa da başladı. Murat Yıldırım 'Kim milyoner olmak ister'i yarışmasının yeni sunucusu oldu. Murat Yıldırım'ı eşi Iman Elbani ilk günde yanlız bırakmadı. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını ilk Kenan Işık sunmuştu. Kenan Işık'ın beyin ameliyatı geçirmesinden sonra Selçuk Yöntem sunmaya başlamıştı. Murat Yıldırım ile Kim Milyoner Olmak İster ilk bölüm bu gün yayınlanacak.

Murat Yıldırım Kim Milyoner Olmak İster'de beğenilmedi

Murat Yıldırım Türkiye'nin en çok izlenen bilgi yarışma programı olan "Kim milyoner olmak ister?"i sunacak. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını ilk Kenan Işık sunmuştu. Kenan Işık'ın beyin kanaması geçirmesinden sonra yarışmanın sunuculuğunu Selçuk Yöntem yapmıştı. Selçuk Yöntem yerini Murat Yıldırım'a devretti.

Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sunucusu Murat Yıldırım'ın alacağı ücret belli oldu!

Selçuk Yöntem dün akşam düzenlenen bir yemekle ekibine veda etti. Selçuk Yöntem, Yıldırım'a başarılar diledi. Dün akşam Atv yönetimi tarafından düzenlenen geceye; Atv Genel Müdürü Metin Ergen, Atv Genel Müdür Yardımcısı Mutlu İnan, Atv Programlar Müdürü Mehmet Çam, Atv Tanıtım ve Marka Müdürü Dilaver Kıvrak, Atv Yayın Yönetim Müdürü Oskay Alptürk, 'Kim Milyoner Olmak İster'in yönetmeni Aslıhan Altındağ, soru yazarları ve teknik ekip katıldı. Tüm ekibe teşekkür eden Yöntem, programın yeni sunucusu Murat Yıldırım'a başarılar diledi.

Murat Yıldırım ve İman El-Bani Fas'ta ikinci düğünlerini yaptı

Veda hüznü ile keyifli anıların buluştuğu yemekte; Selçuk Yöntem program ekibiyle tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi. MURAT YILDIRIM'IN SUNUMUYLA BAŞLIYOR "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasında yaşanan nöbet değişiminden sonra sunucu koltuğuna Murat Yıldırım oturdu. Pazartesi akşamı yeni sunucusuyla yayınlanacak programda, Murat Yıldırım rahat ve sempatik davranışlarıyla ilk bölümden yarışmaya ısındığını belli etti.

Dünyanın en çok izlenen ve en çok kazandıran yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster hafta boyunca Pazartesi ve Cumartesi akşamları yayınlanacak. "Kim Milyoner Olmak İster?", Murat Yıldırım'ın sunumuyla 6 Şubat Pazartesi akşamı 23.30'de atv'de…

murat_yldrm_ei

Murat Yıldırım'ı eşi Iman Elbani ilk gününde yalnız bırakmadı

Kim Milyoner Olmk İster'in sunuculuğunu üstlenen Murat Yıldırım'ı ilk çekim gününde eşi Iman Elbani yalnız bırakmadı.

İlk çekim gününde Yıldırım'ı eşi Iman Elbani yalnız bırakmadı. Yıldırım eşinin alnından öpüp çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.

Selçuk Yöntem 'Kim Milyoner Olmak İster'e veda ediyor! Yerine sürpriz isim...

“Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasının yeni sunucusu olarak ilk çekimlerini yapan Yıldırım, eşinin desteğine Instagram hesabından paylaştığı alnından öpüp çektirdiği fotoğrafla teşekkür etti.

Ünlü oyuncunun “Thank you my better half for being by my side. You bring luck everywhere you go!” (Yanımda olduğum için teşekkür ederim diğer yarım. Gittiğin her yere şans getirirsin) notuyla paylaştığı fotoğraf onbinlerce beğeni aldı.

Murat Yıldırım 'Kim milyoner olmak ister'i sundu ile ilgili etiketler Murat Yıldırım Kim Milyoner Olmak İster Selçuk Yöntem ıman elbani kim milyoner olmak ister yarışması Kenan Işık
GÜNÜN VİDEOSU

Savaşın başından bu yana en büyük saldırı: Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu!

Hizbullah, kısa bir süre önce işgal altındaki Golan Tepeleri'ne 2 baraj halinde 60'a yakın roket fırlatarak 3 askeri üssü hedef aldı. Hizbullah'a yakınlığıyla bilinen El Meyadin televizyonu, İsrail'in en önemli istihbarat balonunun hedef alınmasının İsrail medyasının savaşın başından beri en büyük saldırı olarak tanımladığını aktardı.