Murat Yıldırım Kim Milyoner Olmak İster'de beğenilmedi

Murat Yıldırım Kim Milyoner Olmak İster yarışma programını sunmaya başladı. Murat Yıldırım Kim Milyoner Olmak İster'de ilk programda performansı ile beğenilmedi. Murat Yıldırım Selçuk Yöndem'in yerine gelmişti.

Murat Yıldırım Kim Milyoner Olmak İster yarışma programını 6 Şubat pazartesi akşamından itibaren sunmaya başladı. Murat Yıldırım Kim Milyoner Olmak İster'de ilk programda performansı izleyicilerden olumsuz eleştiri aldı. Murat Yıldırım Selçuk Yöndem'in yerine gelmişti.

Murat Yıldırım'dan o iddialara cevap

Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sunucusu Murat Yıldırım'ı izleyici beğenmedi. Ünlü oyuncu Murat Yıldırım'ın 'Kim Milyoner Olmak İster'deki sunuculuk performansı sosyal medya kullanıcıları tarafından yerden yere vuruldu.

Murat Yıldırım'ın 'Kim Milyoner Olmak İster'deki sunuculuk performansı ile beğenilmezken oyunculuğu ile izleyicilerden tam not almıştı.

Murat Yıldırım 'Kim milyoner olmak ister'i sundu

Kim Milyoner Olmak İster Kenan Işık ile efsaneleşmişti. Kenan Işık'ın beyin kanaması geçirmesi ile Kim Milyoner Olmak İster'in sunuculuğunu Selçuk Yöntem üstlenmişti. Selçuk Yöndem'den koltuğu devralan Murat Yıldırım ilk performansıyla seyircinin karşısına çıktı. Murat Yıldırım'ın ilk performansı internet kullanıcılarından büyük eleştiri aldı.

Murat Yıldırım'ın performansı yerden yere vuruldu

Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sunucusu Murat Yıldırım'ın alacağı ücret belli oldu!

Kim Mişlyoner Olmak İster yarışma programının yayına girmesinin hemen ardından sosyal medya kullanıcıları Twitter üzerinden Murat Yıldırım'ın performansını yerden yere vurmaya başladı.

Murat Yıldırım Kim Milyoner Olmal İster

Kim Milyoner Olmak İster önce birinci sıraya oturdu, sonra listeden çıktı

TT listesinde birinci sıraya oturan Murat Yıldırım ismi, olumsuz yorumların artmasıyla bir anda listeden çıkarıldı.
İşte o tepkilerden bazıları:

murat_yldrm_kim_milyoner_olmak_ister

Murat Yıldırım Kim Milyoner Olmak İster'den ne kadar alacak?

Murat Yıldırım Kim Milyoner Olmak İster'den ne kadar alacak sorusu sosyal medyada bir hayli konuşulmuştu. Bir yıldır ekrandan uzak olan Murat Yıldırım aylık 150 bin TL alacak. Başrolünü üstlendiği dizide bölüm başına 45 bin TL alan Murat Yıldırım, en son Gecenin Kraliçesi dizisi ile izleyici karşısına çıkmıştı.

Murat Yıldırım Kim Milyoner Olmak İster'de beğenilmedi ile ilgili etiketler Murat Yıldırım Kim Milyoner Olmak İster murat yıldırım kim milyoner olmak ister selçuk yöndem ne kadar alacak Kenan Işık
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.