Murat Sancak, TFF başkanlığı için aday mı olacak? İşte o açıklama...

Eski Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, kendisine Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığını yakıştıranlara ve hakkındaki adaylık iddialarına cevap verdi. Sancak konuya ilişkin net bir açıklama yaptı.

Eski Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, kendisine Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığını yakıştıranlara ve hakkındaki adaylık iddialarına cevap verdi.

Sancak konuya ilişkin net bir açıklama yaptı.

''TFF BAŞKANI OLMA HEDEFİM YOK''

Murat Sancak yaptığı açıklamada, "Bazı sosyal medyada benim için TFF başkanı olmamı öneren, layık gören herkese çok teşekkür ederim. Ama velakin benim öyle bir talebim, bir amacım, bir hedefim yok, olmayacak da benim tek bir amacım ve hedefim var, Türk futbolunu adaletle layıkıyla, amasız Türk futbolunun sorunlarıyla ve gelişimiyle uğraşacak birini ve ekibini ayrıca 4+1 kulübün adamı değil, hukukun üstünlüğüne inanan adaletle yönetecek bir ekibin, ortaya çıkmasına katkı sağlamak adına, her türlü mücadeleyi, amasız bir şekilde vereceğimi, herkesin bilmesini isterim, saygılarımı ve sevgilerimi kabül edin lütfen" ifadelerini kullandı. 

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Herkese hayırlı akşamlar<br><br>Bazı sosyal medyada benim için TFF başkanı olmamı öneren,layık gören herkese çok teşekkür ederim.Ama velakin benim öyle bir talebim ,bir amacım,bir hedefim yok,olmayacakta benim tek bir amacım ve hedefim var,TÜRK futbolunu adaletle layıkıyla,amasız TÜRK…</p>&mdash; Murat Sancak (@MuratSancakMt) <a href="https://twitter.com/MuratSancakMt/status/1776672739249545262?ref_src=twsrc%5Etfw">April 6, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Murat Sancak, TFF başkanlığı için aday mı olacak? İşte o açıklama... ile ilgili etiketler Murat Sancak TFF Türkiye Futbol Federasyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.