Murat Boz Aslı Enver'i aldattı mı? Murat Boz- Nihal-Bahar Candan kardeşler kaçamağı... Nihal Candan ve Bahar Candan kimdir?

Aslı Enver'le uzun süredir birliktelik yaşayan popçu Murat Boz, dün gece arkadaşı Eser Yenenler'le birlikte üç kadınla doyasıya eğlendi. Aslı Enver’le evlilik hazırlığında olduğu iddia edilen Murat Boz,'un üç kadınla birlikte yaptığı kaçamak gazeteciler tarafından görüntülendi. Bu görüntülerin ardından Murat Boz Aslı Enver'i aldattı mı? Murat Boz ihanet etti mi? sorusu gündeme geldi. Murat Boz ve arkadaşı Eser Yenenler'in eğlendiği kadınların 'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla ünlenen Nihal-Bahar Candan kardeşler ve Özge Bitmez olduğu ortaya çıktı. Peki Nihal Candan ve Bahar Can'dan kimdir? İşte Murat Boz, Eser Yenenler, Nihal-Bahar Candan kardeşler ve Özge Bitmez kaçamağının detayları...

Sosyal medya Morat Boz'un Aslı Enver'i aldatmasını konuşuyor. Murat Boz, dün gece Nihal-Bahar Candan kardeşler ve Özge Bitmez'le verdiği parti magazin gündemine bomba gibi düştü. Aslı Enver’le aşk yaşayan Murat Boz, güzel oyuncu setteyken arkadaşı Eser Yenenler'in evinde Nihal-Bahar Candan kardeşler ve Özge Bitmez'le sabaha kadar eğlendi.

Sosyal medyada Murat Boz Aslı Enver'i aldattı yorumları yapılırken Aslı Enver'i ne konuyla ilgili ne söyleyeceği merak konusu oldu. Gazetecilerin dakika dakika görüntülediği Morat Bozve Nihal-Bahar Candan kardeşler kaçamağı sabah saatlerinde sona erdi. Peki Nihal Candan ve Bahar Candan kimdir? İşte Murat Boz'un Aslı Enver'i aldattğı gecenin detayları...

1.5 senedir oyuncu Aslı Enver'le birlikte olan popçu Murat Boz, önceki gece arkadaşı Eser Yenenler'in evindeydi. 'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla ünlenen Nihal-Bahar Candan kardeşlerle Boz, sabaha kadar eğlendi.

Murat Boz, önceki akşam Emirgan'daki La Boom'a gitti. Mekanda Eser Yenenler ve birkaç arkadaşı ile eğlenen popçuya, ilerleyen saatlerde 'İşte Benim Stilim' yarışması ile ünlenen Nihal-Bahar Candan kardeşler ve Özge Bitmez isimli sarışın bir kadın da eşlik etti. Hep birlikte eğlenen Murat Boz ve Eser Yenenler, gecenin ilerleyen saatlerinde mekandan ayrı ayrı çıktı.

boz1

EĞLENMEYE EVDE DEVAM ETTİLER

Lüks aracının koltuğuna geçen ve yanına Erdal isimli şoförünü alan Boz, "Gönder gelsin kardeşim" diyerek Yenenler'e bağırdı. Yakışıklı popçu, kısa bir sahil turundan sonra Eser Yenerler'e ait olduğu öğrenilen eve girdi. Candan kardeşler ve sarışın kadının da peşlerinden girdiği evde düzenlenen parti saat 05.00'e kadar devam etti.

Boz, kendisine ait birçok şarkıyı söyleyerek evdekileri eğlendirdi. Sabaha karşı evden ayrılan ilk isim, Özge Bitmez isimli sarışın kadın oldu. Bir anda gazetecileri karşısında görünce şaşkınlıktan ne yapacağını şaşıran Bitmez, "Siz kimsiniz, beni neden çekiyorsunuz?" diyerek tepki gösterdi.

SÖZDE GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDILAR

Bunun üzerine bir anda ortaya çıkan dört güvenlik görevlisi, gazetecileri oradan göndermeye çalıştı. Gazeteciler 'Gidiyoruz' deyip oradan ayrılır gibi yapınca el feneri ile etrafı kontrol eden dört görevli, kendi aralarında, "Murat Bey'e gazetecilerin gittiklerini söyledik, ancak çok panik yaptı. Her yer temiz, artık Murat Bey'i evden çıkaralım" diye konuştu.
Gazetecilerin varlığından habersiz olan Candan kardeşler de sabah 05.40'da evden koşar adım çıktı. Araçlarına binen ikili, bir anda flaşların patlaması ile "Bunlar hâlâ buradalarmış, Allah kahretsin bizi nereden buldular" diye bağırdı.
Yaşanan olay sonrası yine gazetecilerden habersiz kendi aralarında konuşan güvenlik görevlileri, "Eğer haber çıkarsa Eser Yenerler'in evine Erdal'ın (Murat Boz'un şoförü) geldiğini söyleriz" dedi. Tüm bu olaylardan sonra iyice panik olan Murat Boz, gazetecilere görüntü vermemek için geceyi Eser Yenerler'in evinde geçirdi.

boz2

ASLI ENVER NE DİYECEK?

Tanıştıktan kısa süre sonra oyuncu Aslı Enver ile aşk yaşamaya başlayan Murat Boz, her defasında çok mutlu olduğunu dile getiriyordu. 1.5 yıldan fazla süredir birlikte olan ikilinin, yakın zamanda ise evlilik planları yaptığı iddiaları konuşulmaya başlamıştı.

Aslı Enver dizi çekimleri için Bursa'da iken erkek arkadaşları ile gece gezmesine çıkan ve Murat Boz'un, yaşanan olaylar sonrası nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu oldu.

ihal Candan, Bahar Candan kardeşler kimdir?Bahar Candan ve Nihan Candan kardeşler magazin gündeminden düşmüyor. En son gündeme geldikleri haber ise Eser Yenerler ve Murat Boz ile bir eğlence mekanından çıkarken görüntülenmeleri oldu. Peki Nihal Candan ve Bahar Candan kimdir?

NİHAL CANDAN, BAHAR CANDAN KARDEŞLER KİMDİR

Nihal Candan'dan boşalan İşte Benim Stilimdeki koltuğu da kardeşi Bahar Candan dolduruyor. Ancak hem izleyiciye hem jüriye ablasını mumla arattırıyor. Zeka seviyesi ve ağzını yayarak konuşması ile itici bir imaj çiziyor.

Asıl adı Gülnihal Candan olan 20 yaşında olan yarışmacı Mersin'de dünyaya gözlerini açtı. Özel bir üniversite olan Beykent üniversitesinde Hukuk fakültesinde öğrenciliğine devam ediyor. Yapılan röportajlarda alışveriş yapmayı çok sevdiğini ifade eden Candan, her ay 1000 TL'yi alışverişe ayırdığını ifade etmektedir. İşte benim stilim programından Survivor'a transfer olan isim, İşte Benim Stilim'de en çok gerginlik oluşturan kişilerden biriydi. Sürekli diğer yarışmacılarla sert tartışmalar yaşayan Nihal, 11. haftada elenerek yarışmadan gitmişti. Fİziksel özelliklerine bakıldığında, 1,65 metre boyunda olan yarışmacı, 56 kiloya sahip.Survivor'a giderken yaptığı çekimde 'Niye aç kalmaktan korkayım ki ben zaten rejim yapıyorum' diyen Nihal Candan adadaki ikinci gününde açlık ve karanlık yüzünden ağlamıştı.

o1

BAHAR CANDAN KİMDİR?

Bahar Candan, İşte Benim Stilim’in en çok konuşulan isimlerinden biri olmaya devam ediyor. Yarışmacı arkadaşlarına yaptığı yorumların yanı sıra ağlamasıyla dikkat çeken Bahar Candan’ın özel hayatı merak ediliyor. Peki, popüler İşte Benim Stilim yarışmacısı Bahar Candan kimdir?

'İşte Benim Stilim' yarışmacılarından Bahar Candan, 1988 yılında doğdu. Yarışmacının daha önceki sezonlarında yarışan, ayrıca Survivor Gönüllüler kadrosunda yer alan Nihan Candan’ın kız kardeşidir. Aslen Mersin’li olan ancak İstanbul’da yaşamını sürdüren Bahar Candan, Eğitimine Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde devam etmektedir. İvana Sert, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu'nun yaptığı İşte Benim Stilim’in 2016 sezonunda da yer alan yarışmacı, İşte Benim Stilim'de finale kadar çıkmayı başaran ancak birinciliği son anda kaçıran iddialı yarışmacı, stil iddiasını devam ettirebilmek adına yarışmaya tekrar katıldı...

Bahar Candan Dondurma gibisin isimli şarkısı ve ağlama şekliyle sık sık gündeme geliyor. Şarkıyı ilk olarak İşte Benim Stilim podyumunda öyleyen Bahar Candan fenomen olmaya emin adımlarla ilerliyor.

Murat Boz Aslı Enver'i aldattı mı? Murat Boz- Nihal-Bahar Candan kardeşler kaçamağı... Nihal Candan ve Bahar Candan kimdir? ile ilgili etiketler Murat Boz Aslı Enver Bahar Candan murat boz aldatma murat boz bahar candan aldatma murat boz aslı enver'i aldattı mı murat boz- nihal-bahar candan kardeşler kaçamağı Nihal Candan bahar candan kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.