'Müjde' o fotoğrafta mı gizli?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk milletine bir müjdesi olduğunu ve bunu 21 Ağustos Cuma günü açıklayacağını söyledi. Milyonlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesinin ne olduğunu merakla beklerken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 8 Ağustos'ta yaptığı bir paylaşım yeniden gündeme geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Sincan'da gerçekleştirilen Güneş Teknolojileri Fabrikası açılışında 21 Ağustos Cuma günü Türk milletine bir müjde vereceğini açıkladı.

Erdoğan, "Cuma günü inşallah milletimize bir müjdeyi vermekle karşı karşıya olacağımızı düşünüyorum. Cuma günü inşallah bu müjdeyi tüm ülkemize vermek suretiyle yeni bir dönemin açılacağına da inanıyorum" ifadelerini kullandı.

MÜJDE SOYLU'NUN PAYLAŞIMINDA MI GİZLİ?

Erdoğan'ın vereceği müjde milyonlarca kişi tarafından merakla beklenirken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 8 Ağustos'ta Instagram hesabından yaptığı bir paylaşım yeniden gündeme geldi.

Soylu'nun kedileri Fındık ve Muazzam ile birlikte verdiği pozun arka planında yer alan takvimde ayın 21'ini ve cuma gününü göstermesi dikkatli gözlerden kaçmadı.

'Müjde' o fotoğrafta mı gizli?

Bazı sosyal medya kullanıcıları "Sayın Bakanımız Süleyman Soylu müjdeyi çoktan vermiş" ifadelerini kullandı.

'Müjde' o fotoğrafta mı gizli? - Resim : 2

'Müjde' o fotoğrafta mı gizli? ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı İçişleri Bakanı fotoğraf
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.