Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ne saldırı sonrası provokatörlere gün doğdu!

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nin dün gece saatlerinde kundaklanması üzerine medyada çok sayıda provokatif haber yer aldı. Akit gazetesinin internet sitesinde Müjdat Gezen'e küfür edilirken, muhalif medya da yalan haberlerler algı oluşturmaya çalıştı

Kadıköy Fahrettin Kerim Gökay Caddesi Şehir Kahya Sokağı’nda bulunan Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nin giriş kapısında gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin saldırısı sonucu yangın çıktı.

Muhalif kimliğiyle tanınan Müjdat Gezen'e ait sanat merkezinin kundaklanarak yakılmak istenmesini Akit gazetesi provokatif bir haber metniyle duyurdu.

Akit haberinde, "Pezevenk' Müjdat'a büyük şok!" başlığını kullandı.

freglthjk

MUHALİF MEDYA YALAN HABERLERLE ALGI OLUŞTURDU

Akit'in bu "orantısız" haberine muhalif medyadan aynı provokatif yöntemlerle karşılık verildi.

Geçtiğimiz günlerde, Müjdat Gezen katıldığı bir programda 2'nci Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu'na belden aşağı mesajlar vererek saldırmıştı.

Bu mesajlar Akit TV'de yayınlanan "Gün Başlıyor" programında gündeme getirilmiş ve Ahmet Keser isimli programcı, Müjdat Gezen'e benzer çirkinlikte ifadeler kullanarak yanıt vermişti.

Sol Haber ve Oda TV'nin de aralarında bulunduğu muhalif medyada ise bu görüntüler yangın sonrasında servis edilerek olay bağlamından koparılmak istendi.

fjerhgthh

fkhergth

Akit TV sunucusunun Müjdat Gezen'i hedef alan sözlerinin "kundaklama girişimiyle ilgili olduğu" şeklinde algı oluşturuldu.

Geçtiğimiz hafta ekranlara gelen o görüntüler ile yangın arasında bağlantı olduğu öne sürülerek; "Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ne saldırı Akit TV'de böyle sunuldu", "Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin yakılmasına destek verildi." şeklinde gerçekle bağdaşmayan ifadeler kullanıldı. / SuperHaber

İŞTE AKİT TV'DE GEÇTİĞİMİZ HAFTA, MÜJDAT GEZEN'İN NİLHAN OSMANOĞLU HAKKINDAKİ ÇİRKİN SÖZLERİNE YANIT VERİLEN AYNI ÇİRKİNLİKTEKİ O KONUŞMA:

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ne saldırı sonrası provokatörlere gün doğdu! ile ilgili etiketler Müjdat Gezen Yangın kundaklama sanat merkezi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.