Müjdat Gezen 'çember sakallı' dedi, olayı 'hayır'a bağladı!

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin giriş kısmında gece çıkan yangınla ilgili polisin soruşturması sürerken, güvenlik kamerası kayıtlarında, bir kişinin elindeki bidonda bulunan sıvıyı kapıya döküp ateşe verdiği belirlendi. Olay sonrasında açıklama yapan Müjdat Gezen ise

Kadıköy Fahrettin Kerim Gökay Caddesi Şehir Kahya Sokağı'nda bulunan Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin giriş kapısında yangın çıktı. Çevredekilerin yangını fark etmesi üzerine olay, itfaiye ve polis ekiplerine bildirildi. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı sokakta ekiplerin müdahalesi sonucu yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının ardından ekiplerin olay yerinde yaptıkları incelemelerde sanat merkezinin bahçesinde şişe, çöp kovalarında plastik eldiven bulundu. Sanat merkezinin ve çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını inceleme alan ekipler olayla ilgili soruşturma başlattı.

mgezen

GÜVENLİK KAMERASINDAN TESPİT EDİLEN KİŞİ ARANIYOR

Olayla ilgili yapılan incelemede güvenlik kamerası kayıtlarına ulaşıldı. Görüntülerde; sanat merkezi önüne gelen bir kişinin benzin döküp ateşe verdiği görülüyor. Polis şahsı arıyor.

MÜJDAT GEZEN 'HAYIR'A BAĞLADI!

Müjdat Gezen ise yaptığı açıklamada, "Yangınlar, alevler bizim içimizdeki alevleri söndürümez. İçimizde ateş farlı bir ateş. Atatürk ateşi, Cumhuriyet ateşi. Ona bir şey olmuyor. Dün gece saat 1’i 20 geçe çember sakallı biri geliyor, görüntülerde var zaten. Bidonla benzini döküyor, kibriti çakıyor, kaçıp gidiyor. Okulun dışındaki tahta parçaları yandı. Ama okulun koruyucusu ona engel oldu. Okulumuza bir şey olmadı. Dersler şu an devam ediyor. Terör polisi görüntüleri izledi. Bu terör suçuna giriyor. Bu bizim hayır oyu vermemize engel olamaz' diye konuştu.

Müjdat Gezen 'çember sakallı' dedi, olayı 'hayır'a bağladı! ile ilgili etiketler müjdat gezen sanat merkezi
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.