Muharrem İnce'den geri adım! "Üzerimize çok gelindi" diyerek özür diledi...

Kendisine hakaretler yağdırıp desteklemeyen CHP'li sanatçılara "sözde sanatçı" diyerek tepki gösteren Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce geri adım attı. "Üzerimize çok gelindi." diyen İnce özür diledi...

100 bin imza sınırını aşarak Cumhurbaşkanı adaylığı kesinleşen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, düzenlediği basın toplantısında kendisini desteklemeyerek hakaretler yağdıran muhalif ünlü isimlere sert tepki göstermişti.

İnce, "Sırça köşklerde yaşayanlar, sırça köşklerinden çıkmayanlar, salon siyasetçileri, oturdukları yerden benim aleyhimde tweet atan, sözde sanatçılar… Siz bunları gördünüz mü? Bu zorlukları gördünüz mü?" ifadelerini kullanmıştı.

 

İNCE'DEN YENİ PAYLAŞIM

"Sözde sanatçı" ifadesiyle muhalif sanatçıların tepkilerinin odağı haline gelen Muharrem İnce, yeni bir açıklama yaptı.

Üzerlerine çok gelindiğini söyleyen İnce, yine Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda adaylığı yüzünden kendisine hakaretler yağdıran muhalif sanatçılardan özür diledi.

"ÖZÜR DİLİYORUM"

İnce, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"John Steinbeck, 'Bir insana dengesini kaybettirip, sonra da normal davranmasını bekleyemezsiniz.' der. Üzerimize çok gelindi. Normalde hiç kullanmadığım bir ifade olmasına rağmen basın toplantısında ağzımdan "sözde sanatçılar" şeklinde bir ifade çıktı.

Üzülerek gördüm ki bunu üzerine alınan kıymetli sanatçılarımız olmuş. Bu ifade nedeniyle, bırakın adı geçen kıymetli sanatçılarımızı, ülkemin bütün sanatçılarından özür diliyorum. Ne derlerse desinler, ne yaparlarsa yapsınlar, sanatçıların başımızın üzerinde yeri vardır."

 

 

Muharrem İnce'den geri adım! "Üzerimize çok gelindi" diyerek özür diledi... ile ilgili etiketler Muharrem İnce
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.