CHP'li sanatçılardan Muharrem İnce'ye sosyal medyada linç girişimi!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin 100 bin imzayı toplayıp Cumhurbaşkanı adayı olması özellikle CHP'li sanatçıları rahatsız etti. Atilla Taş, Şahan Gökbakar gibi sanatçılar, İnce'ye sert sözlerle yüklendi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 100 bin imzayı toplayarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olmaya hak kazandı.

2023 cumhurbaşkanlığı seçimlerine çok az bir zaman kala sosyal medyada da üslup değişmeye başladı. Özellikle CHP'li sanatçılar, Muharrem İnce'ye karşı adeta bir savaş başlattı. 

 

 

 

 

 

 

CHP'li sanatçılardan Muharrem İnce'ye sosyal medyada linç girişimi! ile ilgili etiketler Muharrem İnce CHP Şahan Gökbakar Gökhan Özoğuz Fazıl Say
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.