Muharrem İnce CHP ve HDP bağlantısını deşifre etti: "HDP'li olsaydınız İBB'de işe girerdiniz"

CHP'nin kendine yakın medyayı fonladığını açıklayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yeni açıklamalarda bulundu. İnce, "Selahattin Demirtaş'ı destekleseydiniz terfi alırdınız, HDP'li olsaydınız İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde işe girerdiniz" dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Tele1, Halk TV ve KRT gibi medyaların CHP tarafından fonlandığını açıklamıştı. 

Muharrem İnce dün de twitter'daki bir sohbet odasından muhalefet medyasının iç yüzünü deşifre etmeye devam etti.

İnce, "Belediye beslemeli bir medya olamaz. Muhalefet medyası belediyelerden geçiniyor. Belediyeden geçen bir medya belediyeyi eleştiremez. Halk TV ne yapıyor ulaşım zammını savunuyor. Ulaşım zammına gerekçe yaratıyor. Bunlar gerçekten olacak iş değil. Erzurum'da Halk TV sokak röportajı yapıyor. Röportajı yapan oyunu kime vereceksin diye soruyor. Memleket Partisi'ne vereceğim diyor. Halk TV ikinci kısmını kesiyor. Sol havuz medya Türkiye'nin durumlarını anlatmıyor." dedi.

HDP'Lİ OLSAYDINIZ İBB'DE İŞE GİRERDİNİZ"

CHP'deki siyasi paradigma değişimine de değinen İnce, "Selahattin Demirtaş'ı destekleseydiniz terfi alırdınız, HDP'li olsaydınız İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde işe girdiniz ama Muharrem İnce'yi desteklediğiniz zaman ne milletvekili olabilirsiniz ne de belediye başkanı olabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce CHP ve HDP bağlantısını deşifre etti: "HDP'li olsaydınız İBB'de işe girerdiniz" ile ilgili etiketler Selahattin Demirtaş CHP HDP Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce tele 1 fon
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.