Muhalif medya bile dayanamadı! Fox TV ve Habertürk'ten İmamoğlu'na 'selde tatil' tepkisi

İstanbul'un kuvvetli yağış nedeniyle yaşadığı sel felaketinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Fethiye'de tatilde olduğu ortaya çıkmıştı. İmamoğlu'nun bu kadar önemli bir zamanda şehir dışında olmasına bu sefer muhalif medya bile dayanamadı. Habertürk ve Fox TV'de İmamoğlu'na eleştiri yapılırken, 'Takdir İstanbulluların' denildi.

İstanbul, Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AFAD'ın günlerdir yaptığı uyarılarının ardından beklenen kuvvetli yağış sonrası Kurban Bayramı'nda sel felaketini yaşadı. Kentte yollar göle döndü, çok sayıda ev ve iş yerini su bastı, mahsur kalanlar oldu, istinat duvarları yıkıldı.

İmamoğlu'nun, İstanbul'u sel suları götürürken, sosyal medyadan yaptığı, "Bayram günü ikindi saatlerinde ailemle il dışındaydım. Sabaha karşı 03.30’dan itibaren yağışı takip ettim, ekipleri yönettim. 3 binden fazla emekçi ve yöneticilerimle koordine olduk. İstanbul sıradışı bir yağışı az sorunla atlatmıştır.Tüm hemşehrilerime huzurlu bayramlar dilerim." paylaşım kimseyi tatmin etmezken, aksine eleştirileri daha da arttırdı.

İstanbullular sel ve su baskınlarıyla uğraşırken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun il dışında tatilde olması muhalif kesimin bile tepkisini çekti. Habertürk ve Fox TV'nin haber bültenlerinde İmamoğlu'na 'selde tatil' eleştirisi yapıldı.


FOX TV'DEN BURAK BİRSEN: "ŞU AN TATİL YAPIYORSUNUZ, KEYFİNİZ YERİNDE"

İmamoğlu'nun İstanbul'da olmamasına Fox Tv Ana Haber sunucusu Burak Birsen de canlı yayında tepki gösterdi. Birsen, "Sayın İmamoğlu, siz huzurlusunuz belli ki. İstanbul'da değilsiniz, şu an tatil yapıyorsunuz, keyfiniz yerinde. Ama inanın İstanbullular keyifli bir bayram geçirmiyor. Sizin, görevinizin başında olmanız gerekiyor ama yoksunuz. Şunu merak ettik, kimsenin hakkını yemeyelim, istihbarat şefimiz Fersun Yelken'e sordum, 'Acaba Ekrem Bey nerede?' Çünkü İstanbul'da olduğunu düşünüyordum ben de, inanmadım ilk başta. Yardımcısı, İmamoğlu'nun şehir dışında olduğunu söyledi. Yani Ekrem Bey, ailesiyle beraber tatildeymiş, eskiden yaptığı gibi. Eskiden de sel felaketi yaşanırken Bodrum'da tatildeydi, depremzedeleri ziyaret ettikten sonra kayak tatiline gitmişti, karla mücadele edilirken büyükelçilerle görüşmeye gitmişti. Bunları yapmamak lazım." dedi.

HABERTÜRK'TEN MEHMET AKİF ERSOY: "TAKDİR İSTANBULLULARIN"

Habertürk TV'den Mehmet Akif Ersoy ise, İstanbullular sel ve su baskınları ile mücadele ederken Ekrem İmamoğlu'nun şehir sışında olmasına tepki gösterdi. Ersoy, canlı yayında, "İstanbul dün bir sel felaketi yaşadı ve bunun olacağı günler öncesinden belliydi. Yine aynı şeyleri yaşıyoruz, biz isterdik ki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın İmamoğlu bir şekilde o çalışmalara katılsın, vatandaşı bilgilendirsin ama nedense biz bu meseleyi üç senedir çok benzer durumlarda yaşıyoruz. Ama Sayın İmamoğlu bu tür durumlarda şehir dışında olmak konusunda ısrarlı. Takdir İstanbulluların." ifadelerini kullandı.

 

 

 

Muhalif medya bile dayanamadı! Fox TV ve Habertürk'ten İmamoğlu'na 'selde tatil' tepkisi ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu İstanbul Sel (Doğa olayı) Habertürk Fox TV

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.