İstanbul'u sel vurdu! İmamoğlu yine ortada yok... 'Muğla'da tatilde' iddiası!

İstanbul'da sağanak yağış yine pek çok kentte hayatı felç etti. Ev ve iş yerleri suya gömülürken İBB Başkanı İmamoğlu'nun ortalıkta gözükmemesi büyük tepki çekti. İstanbul'daki durumla ilgili bir paylaşım yapmayan İmamoğlu'nun Muğla Fethiye Uzunyurt'ta tatilde olduğu iddia ediliyor.

İstanbul'da Meteoroloji'nin günler öncesinden yaptığı uyarıların ardından bayramın ilk günü akşam saatlerinde İstanbul'da sağanak yağış etkili oldu.

BAKAN SOYLU VE VALİ YERLİKAYA SAHADA

Yağış birçok noktada hayatı felç ederken, Esenyurt'ta ise çok daha etkili oldu. Haramidere taştı, birçok evi ve iş yerini su bastı. İçişleri Bakanı Süeyman Soylu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve AFAD Başkanı sahaya inerken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ortalarda görünmedi.

İmamoğlu'nun, nerede olduğu merak konusu olurken, kısa sürede gerçek ortaya çıktı. İBB Başkanı'nın Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Uzunyurt'ta tatil yaptığı öğrenildi. İmamoğlu, daha önce de birçok kez olduğu gibi, afetle mücadeleye rağmen tatilini sürdürdü. İmamoğlu'nun kente dönmemesi büyük tepki çekti.

 

İSTANBUL'U SEL VURDU AMA İMAMOĞLU YİNE ORTADA YOK

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da yaşanan sel felaketi sonrası dün geceden beri sırra kadem bastı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve AFAD Başkanı Yunus Sezer sahaya indi. Çalışmalar koordine edilirken, İmamoğlu'nun nerede olduğu merak konusu oldu.

'MUĞLA FETHİYE'DE TATİLDE' İDDİASI

İBB Başkanı İmamoğlu'nun Muğla'nın Fethiye ilçesi'nde tatilini sürdürdüğü iddia edildi.  Uzunyurt'ta tatil yapan İmamoğlu'nun şu ana dek kente dönmediği ve kimseye bilgi vermediği belirtiliyor.

 

VALİ YERLİKAYA KONYA'DAN HABERİ ALIR ALMAZ DÖNDÜ

Bayram ziyareti için memleketi Konya'ya giden İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'da sel felaketinin yaşanmasının ardından çalışmaları yerinde görmek için kente döndü. Yerlikaya, sel felaketinin bilançosunu da basın toplantısı ile kamuoyuna duyurdu.

EKREM İMAMOĞLU NEREDE?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, tüm yaşananlara rağmen tatile devam etmesi büyük tepki çekti. Sosyal medyada binlerce kişi, 'Ekrem İmamoğlu Nerede' konu başlığı altında eleştirilerini dile getirdi.

İstanbul'u sel vurdu! İmamoğlu yine ortada yok... 'Muğla'da tatilde' iddiası! ile ilgili etiketler İmamoğlu tatil Muğla Sel (Doğa olayı) İstanbul Ekrem İmamoğlu Fethiye uzunyurt
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.