Müge Anlı'daki Şiar Kılıç cinayetinde dava sonuçlandı! Cezaları belli oldu

Müge Anlı'daki Şiar Kılıç cinayetinde dava sonuçlandı! Cezaları belli oldu. Müge Anlı programında araştırılan Şiar Kılıç cinayetinde yapılan itiraflar sonuçu emmiyetten Kocaali adelet sarayına gönderilen zanlıların cezası belli oldu.

Müge Anlı'daki Şiar Kılıç cinayetinde dava sonuçlandı! Cezaları belli oldu. Kan donduran bu cinayet davasında alınan ifadeler sonuçunda Kocaali adliyesine sevk edilen Hami Kıcı, Gülizar Emanet, Hami Kıcı'nın abisi ve annesi tutuklandı. Cezaevine sevk edildiler. Polislerin geniş önlem aldığı bu davada. Kasten adam öldürmek ve suçu bildirmemek nedenleri ile tutuklandı.

GÜLİZAR EMANET'İN AÇIKLAMASI!

Gülizar Emanet kararın ardında cezaevine götürülürken. "Hami benim çocuğumu öldürdü bende onunkileri öldürücem" dedi. Sakarya F tipi cezaevine nakledildiler.

 

Müge Anlı'daki Şiar Kılıç cinayetinde dava sonuçlandı! Cezaları belli oldu ile ilgili etiketler Müge Anlı Şiar Kılıç Şiar Kılıç nasıl öldü Şiar Kılıç'ı kim öldürdü Hami Kıcı'ya ne oldu Gülizar Emanet Dava sonucu ne oldu?
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.