Müge Anlı'da flaş itiraf: Benim kızımı sattı!

19 Şubat Müge Anlı canlı izle! ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert kaldığı yerden devam ediyor. Bugün Zeliha Çolak olayı programda gündemde. 65 yaşındaki baba Ömer Çolak 26 yıldır kayıp olan kızına kavuşmak istiyor. 15 yaşında kaybolan Zeliha Çolak bugün 41 yaşında. Çolak, Manavkuyu mahallesindeki evlerinden çıktı ve bir daha haber alınamadı. Peki Zeliha Çolak'a ne oldu? İşte 19 Şubat Müge Anlı canlı izle! Detaylar haberimizde...

19 Şubat Müge Anlı canlı izle! Reyting yarışında birçok yapımı geride bırakan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı büyük beğeni toplanıyor. 26 yıl önce kaybolan Zeliha Çolak'a ne olduğu ise merak konusu. Tüm şüpheler ise Ali Y., üzerinde toplanıyor. Aile 26 yıl önce 15 yaşındayken şu an ise 41 yaşında olan kızlarına kavuşmak istiyor. İşte 19 Şubat Müge Anlı canlı izle! Peki Zeliha Çolak'a ne oldu? Merak edilen detaylar haberimizde...

Zeliha Çolak 26 yıl önce Manavkuyu mahallesindeki evlerinden çıktı ve kendisinden bir daha haber alınamadı. Zeliha Çolak'ı son olarak gören Ali Y, bir dönem cezaevinde yattı. Ailenin şüphelendiği Ali Y, her defasında Çolak'ı otobüse bindirip İzmir'e gönderdiğini söylüyor.

Müge Anlı'da flaş itiraf: Benim kızımı sattı!

Çolak ailesi 15 yaşındayken kaybolan kızı Zeliha Çolakı bulmak istiyor. Anne Çolak ise programda gözyaşlarına boğuldu. Anne Çolak kızının sağ olduğunu ve şüphelerini şu sözleri aktardı, "Benim kızımı sattı,adam mafya. Benim kızım sağ." diye konuştu.

 

Müge Anlı'da flaş itiraf: Benim kızımı sattı! ile ilgili etiketler Müge Anlı canlı izle 19 Şubat
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.